Za lakšu svakodnevicu

D. Đorđević
Hvala od srca: Mirjana Stamenković sa decom

Reporteri "Vesti", ovaj dar odmah su prosledili na njenu kućnu adresu, kako bi Mirjana mogla da podmiri sve potrebe njene male porodice, budući da je ostala bez supruga i glavnog životnog oslonca.

- Ne znam ni sama više kako da se zahvalim tim dobrim ljudima, hvala im od srca. Zahvaljujući njima, život nam je lakši i podnošljiviji. Neka ih sve dragi Bog čuva i podari im dobro zdravlje i sreću, baš kao i ostalim plemenitim čitaocima "Vesti" koji su nam zdušno pomogli kad nam je bilo najteže. Da nisu, ne znam šta bi danas bilo sa decom i sa mnom. Visok šećer i pritisak mi proteklih dana ne daju mira. Još me drže na lekovima, ali bojim se da to više nije održivo i da ću morati da primam insulin. Kako kažu, jedino će to regulisati šećer. To me pomalo plaši, ali šta ću, moram da budem zdrava zbog dečice, to je najvažnije - poručuje Mirjana Stamenković iz Donjeg Vrtogoša.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online