Petak 17.02.2017.
14:03
Tanjug, Vestionline

Klišina: Uživam u nadmetanju sa Ivanom Španović

Reuters
Poštovana od rivala: Ivana Španović

Klišina će sutra nastupiti na drugom "Srbija openu" - u Atletskoj dvorani na Banjici, koji je uvertira za šampionat Balkana narednog vikenda, a potom i EP u KOMBANK areni.

- Treći put da sam u Srbiji, a drugi u Beogradu. Nadam se dobrom rezultatu na sutrašnjem takmičenju, ali svakako da mnogo više očekujem na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani. Sutrašnje takmičenje poslužiće mi kao provera forme - rekla je Klišina na konferenciji za medije u hotelu Jump In.

Njena velika rivalka Ivana Španović neće učestvovati na sutrašnjem mitingu, ali hoće na Evropskom prvenstvu kroz dve nedelje.

- Znamo se već 10 godina. Ono što mogu da kažem jeste da je meni zadovoljstvo što imam nekoga kao Ivanu u svojoj konkurenciji. Onda dajete sve od sebe, uvek hoćete da skočite još, da budete bolji. Uživam u nadmetanju sa njom - poručila je Klišina.

Na "Srbija openu" koji počinje u 17.30 nasatupiće atleticari iz 11 zemalja, među kojima su i srpski aduti Asmir Kolašinac, Amela Terzić, Tamara Salaški, Miloš Raović. 

2024 © - Vesti online