Petak 17.02.2017.
12:11
Alo

Ruski tajkun "kupio" Staniji auto

facebook.com/Stanija Dobrojević
Keš, kolica i Stanijica

Kako saznaje "Alo", ona je od bakšiša koji joj je dao ruski tajkun kupila auto vredan 40.000 evra. Da stvar bude gora, to je samo deo sume koju je Stanija inkasirala u Moskvi pre dva vikenda.

- Automobil kojim se Stanija pohvalila za Dan zaljubljenih je zapravo poklon ruskog tajkuna, koji joj je dao bakšiš u ovom iznosu dok je njegovom bratu pevala na svadbi. On nije pitao koliko košta da Stanija doputuje i bude gost iznenađenja na svadbi njegovog brata. Osim što je onoliko koliko je tražila unapred istog dana uplatio na njen račun, on ju je po dolasku čašćavao hiljadama evra svaki put kada bi se latila mikrofona. Ruski tajkun je za nju obezbedio luksuzni apartman, kao i limuzinu, koja ju je dovezla do mesta na kojem je bila svadba. Vozač joj je bio na raspolaganju i sutradan gde god da je poželela da ode jer je bio prezadovoljan kako je podigla atmosferu na svadbi - priča izvor blizak Dobrojevićevoj.

- Kako je ovo bio najveći bakšiš koji je do sada zaradila, odmah po povratku u Srbiju je iskeširala novi auto. Njen četvorotočkaš staje oko 40.000 evra. Radi se o novom džipu poznatog brenda - objašnjava izvor i ističe koliko Stanija traži da bi nastupila u nekom klubu ili diskoteci.

- Ona po nastupu uzima 3.000 evra, a prethodnih šest meseci je radila više od tri dana nedeljno širom Evrope. Međutim, cena njenog nastupa je samo osnovica njene zarade jer se Dobrojevićeva vrati sa nekoliko puta većom sumom koju dobije za bakšiš - otkriva naš izvor šokantne detalje iz karijere Dobrojevićeve.

Šta će biti kada stasa kao pevačica, možemo samo da naslutimo. Ipak, kako bismo proverili naše navode, pozvali smo Staniju.

- Ne znam odakle vam ta informacija, ali tačno je da sam samu sebe častila novim automobilom od zarade sa nastupa - priznala je Dobrojevićeva, ali nije želela da otkrije identitet bogatih Rusa koji su je okitili ovakvim bakšišom.

Podsećanja radi, Stanija je nedavno sebe čestila i stanom u luksuznom kompleksu „Beograd na vodi” i to u jednom od najtražnijih delova, sa pogledom na reku. Ovo će biti razlog više da je koleginice se estrade dočekaju na nož.

2024 © - Vesti online