Četvrtak 16.02.2017.
15:48
Vestionline

Konačno se sreli na sudu oči u oči: Šta je Milan Popović tražio od Severine?

youtube.com/Deana Djukic
Nastavlja se bitka za strateljstvo: Milan Popović i Severina

U ovom sporu Popović traži da njihov sin Aleksandar (4) živi s njim, traži i da Severina plaća 3.500 kuna alimentacije (oko 500 evra), kao i da dečaka pevačica viđa svake druge nedelje od srede do nedelje.


Mediji nisu propustili da se više bave ko se s kim ljubio, grlio, pio kafu... Ona je došla sa suprugom, on sa advokatom Eleonorom Katić. Bili su hladni i rezervisani jedno prema drugom, ali raspoloženi.


Popović je do sada uvek dolazio na vreme na sud, a Severina je do sada uvek slala advokate. Sada je morala da dođe na saslušanje.

- Popović i Severina sedeli su ispred sudnice jedno nasuprot drugog. Bili su okružieni advokatima i nisu se ni pogledali. Koncentrirano su čekali početak ročišta. Oboje su bili dobro raspoloženi. Ročište je trajalo sat vremena, a ispred sudnice opet je stajao pravosudni policajac. Sudija je odložila saslušanje zbog podizanja kaznene prijave protiv Popovića - rekao je neimenovani izvor iz suda, a preneli su mediji.

Postupak je iniciralo Odeljenje kriminalističke policije u Zagrebu zbog prijave da je pokušao da Severini oduzme dete, kao i zbog postupka oduzimanja boravišta Popovića. Severina je nedavno Popovića prijavila policiji jer joj nije vratio dete prema sudskom dogovoru. Tada je tvrdila da deset dana nije znala gde joj je sin.

2024 © - Vesti online