Subota 26.06.2010.
12:19
Press

Saša Popović otkačio Nemanju?

Kako saznaje beogradski list, Nemanja je juče pozvao Popovića i pokušao da izgladi odnose.

- Saša je besan na Nemanju i Milenu, jer su njih dvoje tokom boravka na ’’Farmi’’ pokazali nekulturu i nepoštovanje prema starijima. Kulminacija se desila kada je Stevanović u naletu besa svog direktora nazvao ćorom, kao i kada je nasrnuo na Miloša Bojanića preteći mu da će ga ubiti! - kaže izvor ’’Press-a’’.

- Pošto je čuo od svojih roditelja šta je u emisijama ’’Narod pita’’ Popović rekao za njega i Milenu, Nemanja je pao u depresiju, pa je juče pozvao prvog čoveka ’’Granda’’. Pokušao je da se izvini i objasni da su ga producenti ’’Farme’’ namerno predstavili kao ljubomornog i nasilnog mladića. Popović je kratko poručio Nemanji da mu se javi tek u septembru i da će tada odlučiti da li će on i Milena biti izbačeni iz ’’Granda" - dodao je sagovornik novina.


Međutim, sa druge strane, vlasnici licence ’’Farme" i televizije Pink Milica i Željko Mitrović odlučili su da podrže Ćeraniće bez obzira na odluku Saše Popovića, pa nije isključeno da, ukoliko budu izbačeni iz ’’Granda", svoje muzičke karijere nastave u ’’Siti rekordsu’’.

2024 © - Vesti online