Utorak 14.02.2017.
22:38
Vestionline

Liga šampiona: Blamaža Barse u Parizu, Fejsa umalo tragičar Benfike (VIDEO)

Reuters
Anhel di Marija je dva puta savladao odbranu Barselone, a njegovi saigrači još dva puta

Pobeda Pari Sen Žermena protiv Barselone možda ne bi bila iznenađenje da nije bila tako ubedljiva - 4:0 (2:0), pa pred revanš “sveci” imaju savršenu situaciju pred sobom, a Katalonci gotovo nemoguću misiju.

Domaći tim je poveo prelepim golom Di Marije iz slobodnog udarca, a prednost je duplirao Draksler posle brze akcije u kojoj je prvo oduzeta lopta Mesiju, a onda je Verati dodao loptu do Nemca koji je našao put do mreže. Očekivalo se da Barselona zaigra bolje u drugih 45 minuta, a umesto toga viđena je potpuno ista situacija. PSŽ je koristio svoje prilika, a gost je jalovo napadao. Treći gol na meču, svoj drugi u 55. minutu postigao je Di Marija, a tačku na ovaj meč stavio je Kavani u 71.

U Lisabonu Benfika je sa minimalnih 1:0 (0:0) savladala Borusiju iz Dortmunda iako je nemački tim bio daleko bolji rival i propustio je veliki broj izglednih šansi za gol.

IIspromašivao se Obamejang, koji je u dva navrata bio sam ispred golmana “orlova” Edersona, koji mu je u 58. minutu odbranio jedanesterac. Penal je skrivio naš Ljubomir Fejsa koji je odigrao vrlo dobro svih 90 minuta, ako se izuzme taj detalj kada je igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Gol odluke viđen je na startu drugog poluvrmena kada je iskusni Grk Mitroglu uspeo najbolje da se snađe posle kornera i odbitka.

U sredu su na programu utakmice Bajern - Arsenal i Real Madrid - Napoli, a sledeće nedelje će igrati Bajer - Atletiki, Mančester Siti - Monako, Porto - Juventus , Sevilja - Lester.

2024 © - Vesti online