Ponedeljak 13.02.2017.
17:55
alo.rs, Vestionline

Pobuna u "Parovima": Petoro diskvalifikovano!

Youtube/TVHepi
Pobunjenici završili na ulici

Nekoliko takmičara je sinoć htelo da izađe iz vile zbog novčanih kazni i umanjenih honorara.

Takmičari, očajni što im je mnogo novca skinuto od honorara, u prvi mah su poželeli da napuste rijaliti, što im je u skladu sa pravilima iz ugovora omogućeno, ali su ubrzo svi rekli da su se pokajali i jedan za drugim, ulazili u program.

Onda je produkcija, potpuno neočekivano, u program odbila da vrati vodeće aktere ovog događaja - Slađanu Petrušić, Tijanu Maksimović Ajfon, Miljanu Kulić, Dada Solomuna i Dragana Tošića.

Sada već bivši takmičari, već su se pohvalili novim fotografijama na društvenim mrežama, a TV Hepi se oglasio zvaničnim saopštenjem.

"Pošto ih je produkcija rijalitija 'Parovi' dobro isplaniranim provokacijama podelila u dva tabora, jednom za i drugom protiv, puštajući ih da međusobno grade odnose, kojima će zabavljati gledaoce Hepi televizije, pojedini učesnici su to shvatili preozbiljno, zaboravljajući da je program u kojem učestvuju pretežno zabavno-humoristički. Posle žestokih kazni, jer su u emisiji 'Parovi' na vrućoj stolici, preterali u ponašanju prema gostu Srboljubu Subotiću, dovedenom da isprovocira novu takmičarku Ljubu Pantović i njenu ćerku Aleksandru, učesnici su se opet podelili u dve ekipe: one koji podržavaju kaznu produkcije i one koji se ne slažu. Vesna Rivas je tom prilikom nagrađena sa 500 evra zbog dobre saradnje sa produkcijom. Postignut je šou, koji je zabeležio veliku gledanost. Između takmičara je, međutim, došlo do svađe, napadali su jedni druge, a u jednom trenutku, grupa koja nije podržavala nagradu od 500 evra koja je pripala Vesni Rivas, počela je da udara na glavna vrata, tražeći od produkcije da i oni dobiju nagradu za nešto, jer su ovog puta svi kažnjeni zbog nepristojnog ponašanja prema gostu u emisiji. Najgore je prošla Ljuba Pantović, kojoj je od honorara skinuto ravno hiljadu evra! Podsećamo, produkcija Hepi televizije najstrože kažnjava agresiju, uništavanje imovine vile u kojoj borave i nepoštovanje produkcije", navodi se, između postalog, u saopštenju Hepija.

2024 © - Vesti online