Petak 25.06.2010.
23:17
Mondo

Farma: Izbačena Zorica, slede tužbe


Bilo je dosta, nekima i previše. Igra koja je počela pre nešto više od tri meseca, kažu skoro svi učesnici rijalitija, postala je sve osim toga.

Nedelje, tačnije meseci svađa i malo dobrog provoda, završavaju se sutra. Tada će Miloš, Mina, Dragana, Maca ili Firči odšetati bogatiji za sto hiljada, što se ne može reći za poslednju izbačenu finalistkinju Zoricu.

Gospođa Zorica ostaće upamćena kao osoba koja je od prvog dana tražila da joj se ostali farmeri obraćaju sa Vi, koja je često znala da zaplače, ali i pljune Miloša.

Kada je stigla u "civilizaciju" dočekana uz negodovanje i povike publike u studiju, ali sa podignutom glavom i pitanjem "Gde je moj muž?“

"Osećam se poprilično poniženo i neću da pričam o tome. Reakcija publike u studiju ...pitala bih zbog čega? Toliko me ne interesuje sve ovo večeras, osnovni red je da me pozdravite i kažete 'izdržala si 103 dana', a ne UA! Ja sam pogrešno shvatila 'Farmu', ja sam tamo otišla da živim, a tamo se ide da se igra, svađa, ponižava, koketira...čast izuzecima, ali mislim na većinu. Ja to nisam shvatila“, rekla je Zorica.

Miloš joj nikada nije bio prijatelj, a "gosn Raka"..."On je bio jedna od najsvetlijih tačaka na imanju. Kada je on ispao, znala sam da sam sledeća, jer se red i rad ne poštuju".

O ostalim kolegama, tačnije Milošu. "On je svačiju porodicu zakačio. To što je rekao da sam četvrtasta, prepravljana, to mu nisam zamerila, ali kada je rekao da moja ćerka nije pozvala oca na svadbu, a on Milošu plakao na ramenu...to je sve reklo o njemu. Ne sme se spominjati niko ko nije tamo! Vi ste od Miloša napravili to što jeste...vi ga ljuljali, vi ga izljuljali...Istina će izaći na videlo, ako je muškarac u Srbiji neko ko će da udari ženu, a vi meni vičete UUU, onda..."

"Ja sam golgotu preživela posle 5. oktobra...pitajte ga da li je istina što je rekao da je moj muž kupio stan za sitne pare jer sam bila u stranci na vlasti. Pitajte ga da li je to tačno što je rekao, da bih znala da li ćemo se sudski goniti", nastavila je "Zoka", a onda oplela po Dragani.

"Šetala se i držala se Miloša, prošetala i svoju lepotu, oprala dva, tri puta sudove...i ona eliminiše mene i Raku...ja ne znam šta je reper. Volela bih Mina da pobedi jer znam kakva muka ju je naterala. Da ona koja je kroz toliku muku prošla da dobije dete, a onda to dete ostavi na dva meseca...volela bih da ona pobedi, a Miloš nikako!"


Topalko i Nigor: Ne dajte im pare!

Gosti u studiju ove nedelje bili su "pobednici prošlog serijala" Topalko i Nigor.

"Nisam gledao kad krenu da se svađaju. To sam preskakao, nije mi zanimljivo", rekao je farmer koji je ostao upamćen po službi u štali, pesmici koja mu je spevana za krave Bilju i Ljilju, ali i po tome što se nikada nije svađao. Jednom se brecnuo što nije bilo hleba i to je otprilike to...

Dobitnici nagrada od sto, odnosno pedeset hiljada evra su izneli svoje mišljenje o ovogodišnjim finalistima, jednom posebno...Milošu Bojaniću.

"Ja nikome ne bih dao pare! Ne bih im dao nikakvu nagradu, jer je niko nije zaslužio", bio je iskren Igor Lazić. "Nisu bili uzor, na 'Farmi' treba biti interesantan, duhovit, kreativan, pun čovečnosti...oni to nisu pokazali".

"Ne može nagrada da im bude važnija od onog ljudskog“, iskren je bio Top. "Ako su pare razlog za sve ovo, onda svaka im čast. Možda čak ovde nisu u pitanju ni pare, već titula, ono kao ’pobedio sam’ ", rekao je Topalko, a onda, u ne toliko reči i bez pominjanja imena folkera, rekao šta misli o Milošu Bojaniću.

"Farma je za mlade ljude, pevače, voditelje koji žele da se afirmišu, koji su na početku karijere kao što sam ja bio, ili za neke ’stare’ zvezde kojima znači taj honorar. Meni nije jasno kako neko ko priča da ima nekretnine, pet kuća i brod može da uđe. Koji je njegov motiv? Da te narod pljuje i da pogaziš 30 godina karijere, zbog čega? Ja da imam jednu kuću ja ne bih ušao", otkrio je Top svoje mišljenje.


Pljuštaće tužbe

Ako ne osvoje prvu, ili drugu, treću...nagradu, farmeri pored honorara znaju još jedan način da naplate poslednja tri meseca života.

Farmeri su jedan po jedan odgovarali na pitanje da li će tužiti nekoga kada se završi rijaliti. Odgovori su slični - svako će tužiti svakoga.

Firči će tužiti Miloša, Miloš Firčija, Macu i Zoricu, Maca Miloša "ako je moguće izvući novac džukcu što da ne", Mina će tužiti "ako joj mama kaže da bi trebalo", Maja će pregledati YouTube klipove pa onda odlučiti, Milena za sada krije svoju odluku da eventualno presavije tabak, a Zorica čeka da vidi da li će Miloš smeti da ponovi da je kupila stan za "dž" jer je bila u "stranci na vlasti"...

2024 © - Vesti online