Ponedeljak 13.02.2017.
05:11
pravda.rs, Vestionline

Rat protiv Soroševe imperije!

commons.wikimedia.org/Harald Dettenborn
Džordž Soroš na udaru: Trojica svetskih lidera protiv milijardera

- Grupe koje plaća Soroš moraju se identifikovati i raditi transparentno. Veliki predatori plivaju ovim vodama, to je sve transnacionalna imperija Džordža Soroša, sa tonama novca i međunarodnom teškom artiljerijom. To izaziva velike nevolje. Tajnim radom i stranim novcem oni pokušavaju da utiču na našu politiku. Ove organizacije rade sve što mogu da u Evropu uvedu stotine hiljada migranata - rekao je Orban.

Ruski politički analitičar Andrej Koripko objasnio je da su Putin i Orban jedini lideri u Evropi koji se otvoreno suprotstavljaju "tajanstvenoj Soroševoj mreži".

Tramp i Soroš su ranije radili zajedno, ali su već dugo u sukobu.

Soroš je samo Hilari Klinton dao više od 10,5 miliona dolara, a novac je donirao i drugim Trampovim suparnicima poput Džeba Buša, Marka Rubija i Džona Kejsika.

Nakon toga je plaćao proteste protiv Trampa širom SAD, a predstavnici nekih njegovih organizacija pozivali su i na silovanje Melanije Tramp.

- Soroš je deo globalne strukture moći koja je kriva za ekonomske odluke koje su opljačkale radničku klasu - poručio je Tramp u kampanji.

Zanimljivo je da su juče pojedini zapadni mediji, neki i pod direktnom Soroševom kontrolom, napali Putina tvrdeći da preko libijskih generala namerno izbeglicama pritiska Evropsku uniju  kako bi je doveo do take pucanja.

2024 © - Vesti online