Nedelja 12.02.2017.
16:21 >> 18:53h
Vestionline

Maleni Barnli spasio Premijer ligu, novi poraz šampiona

Reuters
Pedro (na travi) postigao gol, ali nedovoljno za tri boda

Posle gola Pedra na startu meča, činilo se da će tim iz Londona da stigne do nove, lake pobede, ali uporni i fanatično borbeni domaći fudbaleri se nisu predavali i preko Brejdija, koji je fantastično izveo slobodan udarac i matirao Kurtou, u 27. minutu uspeli da izjednače.

Pročitajte još:

* VIDEO: Ovo je heroj dana!

U nastavku, Čelsi je napadao, ali nije imao izgledne šanse, čvrsta odbrana Barnlija je uspela da zadrži "plavce",  a u nekoliko navrata su opasno pretili iz kontri. Naš Nemanja Matić je igrao do sredine durgog poluvremena, kada ga je zamenio Sesk Fabregas.

Aktuelni prvak Lester tone sve dublje pošto je i na gostovanju Svonsiju pretrpeo poraz - 2:0, pa su ih i "labudovi" preskočili na tabeli. Trijumf velškom timu golovima u završnici prvog poluvremena doneli su Moson i Olson.

Rezultati, 25. kolo, Nedelja: Barnli - Čelsi 1:1 (Brejdi 24 - Pedro 7), Svonsi - Lester (Moson 36, Olson 45+2), Ponedeljak: Bornmut - Mančester Siti (21.00), Subota: Arsenal - Hal 2:0, Mančester Junajted - Votford 2:0, Midlzbro - Everton 0:0, Stouk - Kristal Palas 1:0, Sanderlend - Sautempton 0:4, Vest Hem - VBA 2:2, Liverpul - Totenhem 2:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online