Petak 10.02.2017.
18:01
S. Đurić - Vesti

Džet-set okupirao Kopaonik

Promo
I Novak Đoković na Kopaoniku

Na Kopaoniku je nakon mečeva za Dejvis kup uživao i najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je detinjstvo proveo na ovoj planinskoj lepotici. Društvo su mu pravili roditelji i braća Marko i Đorđe, dok je njegova supruga Jelena sa sinom Stefanom ostala u Monte Karlu.

- Eto, vremena se menjaju, ali Kopaonik je isti. Skijanje, uspomene, podsećanje na odrastanje - napisao je Novak na Fejsbuku.

On uvek naglašava da ova planina ima posebno mesto u njegovom srcu jer je tu odrastao i počeo da igra tenis.

Na Kopaonik rado svrati i Svetlana - Ceca Ražnatović, kao i njena deca Anastasija i Veljko. Ona je već boravila na ovoj planini početkom januara, a doći će ponovo polovinom marta, ali ne zbog skijanja već zbog nastupa.

Instagram/bjelogrlicjr
Ekipa: Aleksej i Dragan Bjelogrlić

Pauzu u snimanju serije "Senke nad Balkanom" glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić iskoristio je da uživa na kopaoničkom snegu sa sinom Aleksejom. Otac i sin su se skijali i uživali u kafiću u zracima zimskog sunca.

- To je ta ekipa - napisao je Bjelin sin Aleksej ispod fotografije sa ocem na ski stazi.

Na Kopaoniku je boravio i Aca Pejović sa najmlađom ćerkom Ivom, a nakon skijanja je otputovao u Dubai.

Jelena Tomašević i njen suprug Ivan Bosiljčić odabrali su nešto mirniji Zlatibor. Sudeći po slikama koje je Jelena postavila na Instagramu, najviše uživa njihova ćerkica Nina koju su vodili na jahanje, ali i na sankanje na stazi sa veštačkim snegom.

Na snegu, ali u italijanskom planinskom centru, uživala je i Snežana Đurišić.

- Obožavam zimu i sneg i skijam već 37 godina - pohvalila se Snežana. Kako su pisali pojedini mediji, ona je imala i manju nezgodu na skijanju, ali to joj nije pokvarilo uživanje na snegu.

Instagram/lazardarkovic
Uživancija: Ana Sević i Darko Lazić na Malldivima

Beg u toplije krajeve

I dok jedni vole sneg i zimske sportove, drugi "beže" u toplije krajeve. Saša Kovačević se i ove zime odmarao na Tajlandu, gde već godinama odlazi sa bratom. Međutim, ovog puta uživanje na plažama mu je pokvarilo loše vreme.

- Kiša i oblaci po ceo dan. To je bio jedan od razloga zašto nisam bio toliko raspoložen. Cele godine planiraš taj odmor i onda kada odeš nema sunca. Ove godine je to bilo zaista problematično - rekao je Saša po povratku u Beograd.

Za razliku od njega Darko Lazić i Ana Sević nemaju tih problema. Oni su odabrali Maldive i nisu pogrešili. More, plaže, kokteli i masaže, samo su deo onoga što su priuštili sebi. Naravno, redovno postavljaju fotografije na Instagram, jer džaba Maldivi ako niko ne zna da si tamo.

Bokan i Milica u duetu

Milica Pavlović odmara se na Kopaoniku sa društvom. U pauzi skijanja odlično se zabavlja sa kolegom Nikolom Bokunom, a fanove na Instagramu su obradovali i video snimkom na kome pevaju u duetu. Posle Miličinog hita "Mogla sam", njih dvoje su u duetu otpevali pesmu "Odakle ti lova". Sudeći po komentarima fanovima, ovaj duet im se baš dopao.

2024 © - Vesti online