Petak 10.02.2017.
18:00
Vesti - Foto: www.pkfond.rs

Haljine i umetnine za mališane zlehude sudbine

www.pkfond.rs
Nj. K. V. prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina sa ćerkom Alison i Roksandom Ilinčić

Aukcijske predmete - umetničke slike i haljine, donirali su srpski slikar Cile Marinković i poznata dizajnerka Roksanda Ilinčić. Ovaj jedinstveni projekat koji predstavlja spoj umetnosti i humanosti zamisao je Alison, ćerke njihovih kraljevskih visočanstava i Danice Marinković, umetnice i ćerke Cileta Marinkovića.

"Želim da zahvalim svim humanim ljudima koji su se odazvali pozivu moje fondacije i Lajflajn humanitarne organizacije da pomognu ovaj veličanstveni projekat. Zahvaljujem predstavnicima Lajflajn organizacije Patriši Fišer i Robertu Valentajnu, Britansko-srpskoj privrednoj komori, članovima odbora Vesni Petković, Jadranki Dervišević-Kitarić, Lazaru Vukoviću, Mariji Anđelković, Olgi Mikhajlovoj i Sindi Hristodulu, gospodinu Brentu Sandleru i supruzi, Sotebi i Vimens klubu, predstavnicima medija, kao i mnogim kompanijama i volonterima koji su učinili ovaj događaj mogućim. Zahvaljujući okupljanju uticajnih umetnika kao što su Cile Marinković i Roksanda Ilinčić, kao i uvezivanju sa značajnim partnerima iz Velike Britanije, organizovali smo ovu prelepu izložbu i aukciju kako bismo pomogli našoj deci. Kada se povežu umetnost, dobrota i ljubav dobije se formula za humanost, formula za bolje i lepše sutra", rekla je njeno kraljevsko visočanstvo princeza Katarina.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online