Petak 10.02.2017.
03:00
webtribune.rs

Tajna dokumenta: Ispod Antarktika se nalazi drevna vanzemaljska civilizacija

pixabay.com
Šta se sve krije ispod večitog snega i leda?

Gud, uzbunjivač tajnog svemirskog programa, kaže da je početkom januara 2017. godine odveden na Antarktik od strane američkog vazduhoplovstva, da svedoči tajnom iskopavanju ostataka vanzemaljske civilizacije stare 55.000 godina.

On je prvo bio obavešten o otkriću od strane višeg USAF oficira, koji radi u tajnom svemirskom programu američke vlade i elite. Otkriće ruševine datira iz prve nacističke nemačke ekspedicije 1939. godine. Ali su tek od 2002. godine dozvoljena iskopavanja arheologa i drugih naučnika.

Oni sada pripremaju dokumentarne filmove i akademske radove da zapanje naučnu zajednicu i šokiraju svet.

11. decembra 2016. godine, Gud je na svom blogu opisao kako je i ranije, iz više izvora, bio upoznat sa iskopavanjima na Antarktiku, a onda mu je iskopavanja takođe otkrio viši oficir u okviru USAF-a, koji je vodio tajni svemirski program pod nazivom "Sigmund". Delokrug tog programa uključivao je više otmica i ispitivanja i samog Guda, koji je bio testiran za vernost svojih informacija.

Pošto je bio zadovoljan zbog tačnosti Gudovih informacija i izvora, "Sigmund" je neočekivano podelio nešto svog znanja o iskopavanjima na Antarktiku. To je uključivalo civilizaciju predvođenu sa "Predamitima", rasom izduženih lobanja, visokih 3-3,5 metara.

Tri matična svemirska broda ovalnog oblika sa oko 50 km u prečniku su otkrivena u blizini, otkrivajući da su "Preadamiti" vanzemaljskog porekla, i da su na Zemlju došli pre oko 55.000 godina. Jedan od tri broda je otkopan i utvrđeno je da ima mnogo manju svemirsku letelicu unutra. Civilizacija "Preadamita", bar taj deo koji je bio na Antarktiku, je bio zamrznut u kataklizmičnom događaju koji se dogodio pre oko 12.000 godina.

Gudu su takođe njegovi kontakti rekli da su najsavremenije tehnologije, kao i ostaci preadamita uklonjeni sa jednog arheološkog nalazišta koje će biti dostupno javnosti. Timovi arheologa su radili sa onim što je ostalo, i rečeno im je da drže u tajnosti šta god da su videli.

Pored toga, odabrani drevni predmeti sa drugih lokacija će biti donešeni iz ogromnih skladišta i postavljeni na arheološko nalazište kako bi se prikazalo javnosti. U predstojećem saopštenju o iskopavanjima na Antarktiku, naglasak će biti na zemaljskim elementima zamrznute civilizacije kako ne bi previše šokirali populaciju.

Prema rečima Guda, ova najava će verovatno biti tempirana kao odvlačenje pažnje sa otkrivanja mračne strane globalne elite, kako se pojavljuju informacije o međunarodnom prstenu pedofilije i trgovini decom.

2024 © - Vesti online