Petak 10.02.2017.
01:30
Vestionline

Pravo je vreme da posetite Vrnjačku Banju

TO Vrnjačka Banja
Detalj sa jednog od prethodnih takmičenja

Sve učesnike očekuju vredne nagrade:  za pobednike Wellness vikend boravak u Hotelu "Kralj" u Vrnjačkoj Banji, Frikom proizvodi, Ravanica slatkiši, tretmani u wellness centru "Fons Romanus", svečane večere u restoranima i picerijama, intimno rublje...

Ove godine je ustanovljena i nova nagrada "Najlepši za najlepše", tj, predstavnici "Solarisa", najekskluzivnijeg hotela u Vrnjačkoj Banji dodeliće romantični wellness vikend za najlepši par.

U čast zaštitnika vinogradara Sv. Trifuna, deliće se kuvano vino i rakija u organizaciji Vino Župe, a biće priređen i prigodan program posvećen vinu. Pevaće se pesme u čast vina, a devojke u narodnoj nošnji će deliti proizvode ovog giganta iz Župe.

TO Vrnjačka Banja
Oni drže rekord: Đorđe Božić i Irena Alurac 

U restoranima "Deda Jevrem", "Tri Golubice", "Minjon" i "Gočko" biće priređene tematske muzičke večeri posvećene vinu i zaljubljenima.

- Ove godine nam je zima pokazala svoje zube i nekako je normalno da tražimo blizinu druge osobe i neograničeno opuštanje, a pravo mesto za to je Vrnjačka Banja i takmičenje u najdužem poljupcu. Neka vam to bude ideja za ovogodišnji Sveti Trifun i Dan zaljubljenih. Ovo je pravi način da rasplamsate svoju ljubav, poljupcima na javnom mestu - kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke banje koja organizuje ovaj događaj.

Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe. Oni su se 2015. godine ljubili 101 minut. Pobednici će biti izabrani u 3 kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefone Turističke organizacije 036/611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije. Organizator manifestacije je Turistička organizacija Vrnjačke Banje, a pokrovitelj Skupština opštine Vrnjačka Banja.

Slogan ovogodišnje manifestacije je "Probudite svoja čula jer ljubav je u ukusu, mirisu i posebnim doživljajima".

2023 © - Vesti online