Sreda 08.02.2017.
19:47
Vestionline

Italijani pregazili mladi tim Partizana na Banjici

len.eu
Ilustracija

I pre utakmica pobednik ovog meča bio je poznat jer je bilo jasno da mladi tim Partizana jedino što može da uradi je da “skup proda kožu”. Od starta meča tim Vladimira Vujasinovića nametnuo je svoj ritam i nemilosrdno je pogađao mrežu odličnog golmana Dobožanova.

Pro Reko je toliko kvalitetan tim da momci u crno-belim kapicama jednostavno nisu znali koju poziciju i kog igrača posebno da brane pošto je od svakog od njih pretila opasnost.

U Partizanu najefikasniji je bio Ognjen Stojanović sa tri pogotka, a po jednom gol Tempestija pogađali su Lukić i Toholj. Na drugoj strani čak šest igrača je postiglo po dva pogotka, a među njima i naši Dušan Mandić i Filip Filipović, pored njih Di Fulvio, Molina, Bruni i Ivović. Sa četiri gola prednjačio je Alesijani, a jednom je precizan bio Fondeli.

Posle pet odigranih mečeva Partizan je osvojio samo jedan bod i poslednji je na tabeli grupe B iza Hanovera koji je pored remija sa Beograđanima (12:12) igrao nerešeno i protiv Barselonete (9:9). Pro Reko je ubedljivo prvi sa svih pet pobeda i 15 osvojenih bodova. 

2024 © - Vesti online