Sreda 08.02.2017.
18:19
Vestionline

Novak će imati pakleno težak zadatak da odbrani trofej u Majamiju

Reuters
Melburn, Dejvis kup, pauza, pa selidba u Ameriku gde Novak brani dve titule

Više od mesec dana pre početka turnira na Floridi poznata je kompletna lista učesnika, tačnije zna se kojih 79 tenisera će biti u glavnom žrebu, a pored njih na turniru će igrati još 12 kvalifikanata i pet igrača sa specijalnom pozivnicom.

Zanimljivo je da će u Majamiju igrati svih 50 najboljih igrača sa ATP liste, odnosno nema povređenih ili bolesnih među najboljima pa su već sada svi podneli prijavu za ovaj turnir.

Nosioci će biti određeni neposredno pred početak turnira, ali ne očekuje se da bude drastičnih promena pa će “kosturaši” biti Endi Marej, Novak Đoković, Sten Vavrinka, Miloš Raonić, Kei Nišikori, Rafael Nadal, Dominik Tim, Gael Monfis, Rodžer Federer, David Gofan, Tomaš Berdih, Grigor Dimitrov, Žo-Vilfrid Conga…

Pored Novaka Đokovića od srpskih tenisera učestvovaće još Viktor Troicki, a Dušan Lajović i Janko Tipsarević mogli bi da počnu turnir iz kvalifikacija, ukoliko to žele. Inače, Lajović je postavljen za 15. zamenu, odnosno neće igrati kvalifikacije ukoliko čak 15 igrača koji su se prijavili odustanu od učešća.

2024 © - Vesti online