Sreda 08.02.2017.
18:02
Vestionline

Novi način mučenja ženske ID brigade: "Metalne čeljusti" kidaju meso

pixabay.com
Žena u Islamu nema mnogo slobode, a ako prekrši pravila sledi okrutna kazna

Ovaj monstruozni stroj za ubijanje pojavio se nakon natpisa u medijima o ženskog brigadi Al Kansa, koja kažnjava žene ukoliko prekrše neko od strogih pravila, kao što je na primer zabrana dojenja i obaveza nošenja crnih čarapa.

Žena koja se predstavila samo kao S. posvedočila je da je desetogodišnja devojčica iz Iraka koja se zvala Faten bila kaženjena na ovaj način, i to samo zato što je izašla sama bez pratnje iz kuće dok je čistila okućnicu.

Govoreći za arapski Sputnjik, ona je objasnila da su džihadističke policajke pitale majku devojčice da izabere da li će kaznu primiti ona ili njena ćerka. 

Misleći da žena ne može toliko da povredi njenu ćerku, izabrala je svoje dete.

Ali tada su policajke izvadile spravu za mučenje nalik čeljustima, sa otrovom na vrhovima sečiva, i raskomadali meso desetogodišnje Faren.

Pogledajte video koji pokazuje kako se devojčice koriste za zastrašivanje "podanika".

S. je takođe ispričala kako je ista brigada kaznila ženu sa 30 udaraca bičem i to samo jer je na trenutak sklonila veo dok je isprobavala hranu na pijaci.

Inače, Islamska država nastavlja da sve strožije kažnjava ljude koji krše njihove samoproklamovane zakone, dok uporedo rastu tenzije oko njihove baze u Mosulu u Iraku, piše Miror.

2024 © - Vesti online