Sreda 08.02.2017.
13:00
Vestionline

Ruskinja udarila na Novaka: Bio je tako harizmatičan, a sada je pretvoren u "univerzalnog vojnika"

Reuters
Ruskinja kaže da se Novak Đoković mnogo promenio

- Novak je trendseter na našem turu. Pre niko nije ni čuo za gluten, a sada svi pričaju o tome. Počeli su i na ozbiljnijim turnirima da paze na to, pa sad čak pored bezglutenskog hleba i testenina imamo i soja sos bez glutena. Ludilo! Probala sam na Australijan openu testeninu sa piletinom i umalo nisam povratila. Odvratno je, bez ukusa - rekla je Bičkova u ispovesti za ruski "Eurosport".

Bičkova kaže da se Novak promenio.

- Gde je onaj veseli momak uvek spreman za šalu? Meni takav Đoković nedostaje. Sada sa sobom vodi sve vreme gurua, duhovnika, šta je već. Pretvorili su ga u "univerzalnog vojnika", ima i taj ludi pogled u očima. Ima neverovatnu samodisiplinu, ali zato izgleda kao da su ga programirali. Možda tako mora kada sve vreme pobeđuješ, šta ja znam. Šta li mu se dogodilo, a bio je tako harizmatičan, divan momak. On sebe previše forsira - rekla je Bičkova.

Ruskinja je otkrila da David Ferer popuši paklu cigareta dnevno, a da Sten Vavrinka ne propušta žurke pre i posle turrnira.

- I on takav osvaja Grend slemove i pobeđuje "univerzalnog vojnika" Đokovića! Novak i Rafa su pre dolazili na zabave pred turnire, ali sada ih nema. Za razliku od Stena, za koga sam čula da je u septembru pravio "čuda" u Sankt Peterburgu pa je ipak stigao do finala. Svaka mu čast kako može tako - ispričala je Ruskinja, koja je odlučila da u 31. godini završi karijeru.

2024 © - Vesti online