Sreda 08.02.2017.
10:46
Vestionline

"Moju ćerku su tukli i polivali vrelom vodom"

youtube.com/Nik Su
Teška porodična priča: Ljuba Pantović

Ljuba je iznenadila stanare vile, pogotovo ćerku Aleksandru. Sa svima se pozdravila, a potom sela i otvoreno govorila o svemu što se pričalo o njenoj porodici prethodnih nedelja.

Pantovićeva je otkrila da je Srboljub Subotić, brat njenog bivšeg supruga Karađorđa, mučio njenu ćerku.

- Ja sam Aleksandru odvela u policijsku stanicu da prijavi slučaj kada ju je udario. On je njih polivao vrelom vodom, gađao peskom, metlama. Zato i jesam sa tim čovekom u sukobu, a trebalo je da ga polomim. To je čovek koji je ponosno isticao šta mu policija kaže. Cinkarošu, otkači se od moje familije! Dosadan si bogu i narodu, mojoj ćerki, meni - rekla je Ljuba i priznala da nikada nije videla Srboljuba kako maltretira Aleksandru.

- Nikad nisam bila tu kada je Srboljub maltretirao decu. Ona me je zvala i vrištala na telefon. Vozila sam 200 da stignem do nje. Rekla mi je da je Srboljub došao i udario je nečim po glavi, čvoruga joj je izašla. Onda sam je odvela u policiju. On je na taj način provocirao mene - objasnila je Pantovićeva i dodala da je Aleksandrin otac tada stao na stranu svog brata, čak je ucenio Aleksandru da ga, ako sve ispriča policiji, više nikada neće videti.

Bodibilderka je progovrila i o Aleksandru Čabarkapi, ocu Aleksandrine ćerkice Magdalene, sa kojim je i Pantovićeva bila u vezi dok je boravila u "Farmi". Međutim, Ljuba sada tvrdi da oni nikada nisu bili zajedno te da joj je i Čabarkapa otkrio zašto je izmislio tu priču.

- On je na kraju rekao da je lagao, iz osvete, jer sam ja navodno učestvovala u nekom njegovom hapšenju. Dotični je rekao istinu - da sa mnom nije bio, a sa njom jeste bio, i to je to. Svi su se smorili od te priče - rekla je Ljuba.

Na kraju emisije, Bojana Ristivojević otkrila je Parovima da je Ljuba regularni takmičar rijalitija.

2024 © - Vesti online