Sreda 08.02.2017.
09:02
Vestionline, Mocartsport

Zvezda odustala od juriša na pobedu u Moskvi?

Tanjug
Ništa od novog duela Jovića i Teodosića

Posao “armejcima” biće znatno olakšan pošto su u klubu sa Malog Kalemegdana odlučili da u Moskvu ne putuje najbolji igrač tima i čovek od koga polaze sve akcije - Stefan Jović, saznaje Mocartsport, koji je dobio i potvrdu iz Zvezde.

Reprezentativni plejmejker već neko vreme ima problem sa povredom leđa zbog koje u poslednje vreme pruža nešto slabije partije. Mnogi tvrde da je Jović trebalo da preskoči i duele sa Anadolu Efesom i Partizanom, ali je na sopstveno insistiranje ipak nastupio u tim mečevima.

U njegovom odsustvu organizacija igre pašće na pleža dvojice Amerikanaca Nejta Voltersa i Čarlsa Dženkinsa, koji će morati da odradi jedan deo utakmice na poziciji broj “jedan”.

Čak i da Jović bude u timu trijumf u Moskvi bi bio malo verovatan pa odluka da bude pošteđen kako bi koliko toliko rešio problem koji ga muči nije nelogična i iznenađujuća.

Njegovo mesto među 12 igrača u timu mogao bi da popuni Nemanja Dangubić, koji je počeo ponovo da trenira pošto se oporavio posle povrede stopala, a da li će tako i biti otkriće trener crveno-belih Dejan Radonjić na konferenciji za medije uoči puta u Rusiju.

Sa druge strane u tim CSKA vratili su se Miloš teodosić i kapiten Viktor Hrjapa, pa će crveno-belima biti veoma teško da zaustave sve napadačke opcije "armejaca".

2024 © - Vesti online