Utorak 07.02.2017.
19:48
Pulsonline

FOTO: Ova naša voditeljka pije kafu samo iz šoljica "tifani"

Aleksandra voli da pije kafu iz šoljica "tifani", limitirane kolekcije.

Lik čuvene glumice Merilin Monro krasi svaki kutak stana, od poslužavnika do kutija, šolja i ukrasnih magneta na frižideru.

- Kad sam bila mala, obožavala sam da gledam filmove s Merilin Monro. Ona mi je bila uzor. Inače, moja mama je kao mlada nestvarno bila lepa, toliko da sam ja u jednom trenutku nju poistovetila sa slavnom glumicom. Često se dešavalo da kad izađemo u grad, ja ne gledam put kojim idem, nego svoju mamu, i obavezno je pitam: "Zašto ti tako lepa ne radiš na televiziji?" Eto, od tada pa sve do danas opčinjena sam Merilin.

Aleksandra je oduvek volela izazovno i provokativno da se obuče. Smatra da lepota i seksepil ne treba da smetaju nikome, niti da ikoga ugrožavaju.

- S jedne strane sam izuzetno konzervativna, dok s druge nisam, što se može videti i po mojim fotografijama, načinu odevanja i slobodnim stavovima. Ne mislim da žena koja istakne grudi i nosi seksi stvari automatski mora da bude deklarisana kao jeftina, vulgarna i slobodna. Nisam mogla da verujem da su iskoristili moje privatne fotografije s mora. U početku sam se nervirala, ali sam shvatila da za to nemam razloga.

- Mene na poslu pitaju: "Kuda si pošla tako načičkana?" U tom trenutku pomislim: "A kuda si ti pošla tako zarozana, kao da si do sad prala sudove i pekla palačinke?" Držim do sebe i volim da sam doterana. Obožavam da vidim lepo obučenu ženu, i uvek se okrenem za njom. Nisam sujetna. Veoma sam ženstvena, i ne vidim potrebu da sakrivam svoje atribute. Negativne komentare uglavnom čujem od žena, od muškaraca nikada. Ali, s druge strane, moram priznati da mi u redakciju stižu buketi cveća od žena kojima se dopada moj stil.

2024 © - Vesti online