Utorak 07.02.2017.
11:32
alo.rs, Vestionline

Dalila ručno zadovoljavala Tijanu Ajfon!

Youtube/TVHepi
Razmena nežnosti: Tijana Ajfon i Dalila Mujić

Maksimovićeva je danima kukala kako joj nedostaje muškarac za "one stvari" u krevetu, a žalila se i da će poludeti jer je navikla da ima redovan seks. Očigledno da joj česta maženja sa Draganom Tošićem nisu bila dovoljna, pa je angažovala i Dalilu, sa kojom se nekoliko dana pre toga strasno ljubila.

Dok su sedele za stolom, Ajfonka se požalila da joj fali seks, a Dalila je bez blama zavukla ruku ispod stola i počela da je zadovoljava.

- Ništa ne brini, Tijana, Tićo moja draga, sad ćemo mi to da rešimo. Ima da budeš kao nova. Samo ćuti - poručila je Mujićeva i zavukla ruku ispod stola, smestivši je na međunožje koleginice iz Srbije.

- Tako, tako. Uh, kako mi je lepo. Nemoj da prestaješ. Samo ti znaš kako da me zadovoljiš - dahtala je Tijana zabacivši strastveno glavu unazad.

U tom trenutku ih je prekinuo hladan tuš. Voditeljka "Parova" Bojana Ristivojević je primetila šta rade za stolom i opomenula ih.

- Da li ste vi normalne? Prestanite odmah s tim! Šta se smejete - presekla je nevaljalice Bojana, a njih dve su se trgle i uozbiljile kao da ništa nisu radile.

2024 © - Vesti online