Ponedeljak 06.02.2017.
18:01
B. B. - B. S. - Vesti

Crnogorac presudio rođaku, pa sebi

Reuters
Policija i dalje radi na rasvetljavanju slučaja (Foto: ILustracija)

Kako "Vesti" saznaju, obojica su poreklom sa severa Crne Gore, a tragedija se odigrala tako što je S. K. (38) udario rođaka E. K. (52) alatom po glavi i tako ga usmrtio, a zatim je, kako je pokazala obdukcija, nožem sebi prerezao vrat! Međutim, motiv zločina i dalje je obavijen tajnom.

Tragedija se, kako su i "Vesti" već pisale, dogodila prošlog četvrtka kada su dvojica Crnogoraca došli u kuću u Taunusštajnu da omalterišu podrum. Budući da ih je vlasnica poznavala, ostavila ih je nekoliko sati same da završe posao. Međutim, kada se vratila, u podrumu kuće je našla njihova tela.

Porodice i jednog i drugog su, kako saznajemo, najavile da će njihova tela biti dopremljena i sahranjena u njihovim rodnim mestima na severu Crne Gore. Od rođaka se moglo čuti da su se oni "ugušili plinom" i "da ih je neko pobio", pri čemu niko nije spominjao mogućnost da su se posvađali i međusobno pobili.

Međutim, činjenica da porodice nisu primale saučešće u rožajskoj džamiji, kako je u novije vreme uobičajeno, već zasebno, u porodičnim kućama, govori da su i oni prihvatili verziju nemačke policije kao tačnu, što je dovelo do zahlađenja njihovih rođačkih odnosa.



 

2024 © - Vesti online