Utorak 07.02.2017.
02:30
Vestionline

Žene otvoreno: Evo zbog čega glumimo orgazam

pixabay.com
Veliki broj žena glumi orgazam: Neke to rade iz straha, a neke čak i uživaju u tome 

Nije poznato zbog čega to dame rade, a kako ne postoji veliki broj istraživanja na ovu temu, sprovedena je anketa u kojoj je 500 žena odgovorilo na pitanje zbog čega glume orgazam, piše Biznis insajder. Evo šta su odgovorile:

Čist altruizam

Kada ne mogu da dožive vrhunac, neke žene slažu da je orgazma ipak bilo, kako bi se njihovi partneri bolje osećali. Muškarci su vrlo osetljivi kada je ova tema u pitanju, pa žene ne žele da im naruše samopouzdanje priznanjem da nisu uspeli da ih zadovolje. Zato se služe ovom prevarom. 

Strah

Devojke često glume orgazam jer ih je strah da priznaju svom partneru da nisu zadovoljene. Naime, one se plaše da će on pomisliti kako sa njima nešto nije u redu, te da nisu sposobne da dostignu vrhunac.

Uzbuđenje

Verovali ili ne, veliki broj žena je priznalo da ih glumljenje orgazma - uzbuđuje. Kako otkrivaju, kada glume vrhunac više uživaju u seksu.

Strahovita dosada

Veliki broj žena priznao je i da se tokom seksa dosađuju, pa kako bi ubrzale stvari i završile sam čin, ostaje im samo jedno - da odglume da je sve u najboljem redu i da su dostigle vrhunac.

2024 © - Vesti online