Nedelja 05.02.2017.
14:10
alo.rs

Kristijanova mama: Ljubo, nagu*i se da vidimo da li je moj Kiki devojčica

N. Đurović
Ljubi ga majka: Kristijan Golubović

Milanka, koja živi u Nemačkoj, poručila je Ljubi da se naguzi kako bi videla da je njen sin prava devojčica.  Naime, Pantovićeva već danima pljuje po Kristijanu, koji je prvi opleo po njoj.

- Ne može devojčica zatvorska da govori s kim sam ja bila, kao da smo drugovi, a čovek me ne poznaje. Jedini put me video na Farmi, kada nisam htela da mu pružim ruku. Šljamovima ruku ne pružam. On je umislio da je kriminalac, da je muško. O tome zašto je on devojčica ćete moći da čitate uskoro, zašto je on devojčica, jer ću uskoro u jednim novinama razvezati jezičinu, pa ćemo videti ko je ko - rekla je Ljuba, a tu se nije zaistavila, već mu je dodelila ime Kristina.

- Kristina je jedna devojčica koja sve izmišlja kako bi dobila mrvu medijskog prostora. Tužno je da takva spodoba i ameba ima pravo glasa. Kakve vrste seksa je Kristina imala, to ona najbolje zna, a ja samo pričam šta sam čula. S obzirom na to da je pi*ka u duši, da bije žene i laže kao pas, osnovano sumnjam da je sve što sam čula istina- rekla je Ljuba za jedan magazin.

Sve ovo je potreslo Kristijanovu mamu, pa je bez dlake na jeziku odbrusila Pantovićevoj.

- Posle izjave Ljube Pantović ne mogu da ćutim. Ko god da misli da je moj sin Kristijan devojčica, s oproštenjem - neka se naguzi. Ovo je prostački od žene koja ima 68 godina, ali sa zlim ljudima čovek mora tako da komunicira. Slobodno napišite kako sam rekla, dosta mi je laži o mojoj porodici - kaže Milanka za Alo.

- Zašto mog mrtvog supruga vređaju, a ne znaju zašto se ubio? To su monstrumi, ni mrtve ne ostavljaju na miru. Kristijanov tata je svaki dan plakao sa mnom i pitao se gde smo pogrešili - iskreno priča gospođa Golubović, koja otkriva i da se ponekad čuje sa Kristijanom, koji se nalazi u zatvoru.

- Kiki je dobro, drži se. Proći će i ta agonija. Čujemo se kada možemo, jak je on - završava Milanka Golubović.

2024 © - Vesti online