Subota 04.02.2017.
21:11
Vestionline, KK Crvena zvezda

Jović: Partizan će biti agresivan zbog navijača

Tanjug
Jović i Radonjić najavljuju juriš na pobedu i u derbiju

Utakmica 21.kola ABA lige jtd igra se za manje od dva dana posle teškog duela koji su izabranici Dejana Radonjića imali u Evroligi protiv ekipe Anadolu EFES-a.

Pred ovu utakmicu trener crveno-belih ima puno kadrovskih problema, posledice povreda i teške utakmice u petak oseća veliki broj prvotimaca, ali očekuje da svi koji izađu u nedelju na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" pruže svoj maksimum u ovom trenutku i postojećim okolnostima:

- Derbi je uvek specifična utakmica, ovaj meč igramo samo 40-ak sati nakon utakmice sa Anadolu EFES-om i zaokupljeni problematikom koja je prisutna, ali svesni važnosti ovog meča, imamo obavezu da damo svoj trenutni maksimum i to bez obzira u kom sastavu ćemo nastupiti, i ko će koliko moći u ovom trenutku da pruži - rekao je trener crveno-belih. 

Sigurno je da na ovom meču neće nastupiti Nemanja Dangubić, dok određeni broj prvotimaca oseća posledice povreda, i o njihovom nastupu trener Crvene zvezde mts će odlučiti na dan utakmice.

- Čeka nas utakmica sa Partizanom i zna se šta je derbi. Derbi se igra bez obzira na zdravstvene probleme i povrede, i sigurno ću biti u timu. Pokušaću da se pripremim da budem u boljem stanju nego što sam bio u petak. Potrudićemo se da u ovom vrlo kratkom vremenskom periodu između dve utakmice da se spremimo, očekuje nas rival koji će da odigra vrlo agresivno kako bi nas dobio i pred svojim navijačima, ali ćemo pokušati da igramo svoju igru - kazao je plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović.

2024 © - Vesti online