Subota 04.02.2017.
15:10
24sata.hr

VIDEO: Mislio je da mu je najbolji prijatelj, a onda saznao pravu istinu!

Kada je imao 17 godina porodični prijatelj mu je rekao da bi Dejvid mogao biti njegov otac. On je pitao majku da li je to istina, a ona mu je onda rekla da su to gluposti. Stiven je čekao deset godina i odvažio se na DNK test.

U britanskoj emisiji Džeremi Kajl Šou potvrđeno je da su Dejvid i Stiven otac i sin. Dejvid i Stivenova majka su bili u vezi i ona je ostala trudna ali nije Dejvidu rekla za sina.

- Samo sam hteo da saznam istinu. Bio sam prijatelj porodice, bio sam prijatelj njegovog sina - kaže Stiven. Dejvid je rekao kako je i on čuo glasine, ali nije bio siguran da mu je Stiven sin.

- Veza njegove majke i mene mi je bila prva u životu. Kad smo se rastali nisam znao da je trudna.Neko vreme je nisam video, a onda je nakon nekoliko meseci prošetala ispred kuće. Bila je trudna - kaže Dejvid.

Dodaje da se dogovorio sa Stivenom da će bez obzira na rezultate DNK analize ostati prijatelji. Voditelj im je objavio rezultate i otac i sin su se zagrlili dok je publika navijala, piše Dejli mejl.

2024 © - Vesti online