Petak 25.06.2010.
09:54
Vestionline

Danilović: Pregovori su u toku

"Pregovori su u toku. Vujošević je i prethodnih godina bio na meti klubova, postavljao je zahtevne uslove kako bi odbio zainteresovane. Poziv iz Rusije je nešto što niko ne bi mogao da odbije. Međutim, ništa ne bih prejudicirao dok se dogovor ne postigne. Bio bih izuzetno srećan ako bi Vujošević postigao dogovor sa CSKA pod uslovima koji se pominju. On je više nego zaslužio da dobije takvu ponudu od tako velikog kluba kao što je CSKA", rekao je Danilović.

On je demantovao da će da se povuče sa funkcije prvog čoveka "crno-belih".

"Partizan je sistem koji traje godinama i koji funkcioniše bez obzira na to ko je trener ili predsednik kluba. Zajedno smo bili važan deo kluba, kao svojevremeno Obradović i Kićanović. Vujošević je tokom ove decenije, a i ranije, bio bitan deo sistema, ali njegov odlazak neće promeniti naše ambicije", dodao je Danilović.

Pojedini srpski i ruski mediji preneli su da će Vujošević da potpiše trogodišnji ugovor s moskovskim klubom u vrednosti od pet miliona evra. Njega bi na klupi Partizana trebalo da zameni dosadašnji pomoćnik Vlado Jovanović. 

2024 © - Vesti online