Sreda 01.02.2017.
19:09
Vestionline

Milici gatara prorekla sudbinu i iznenadila je

Z. K. Munja
Dobila dobre vesti od gatare: Milica Todorović

Milica je na Kubi imala susret i sa gatarom.

- Tokom boravka na Kubi srela sam gataru, koja me je oduševila, ona je kod njih opšta atrakcija i ljudi veruju u njena proročanstva. Iako nisam baš neko ko po svaku cenu veruje u proročice, na nagovor sestre Jovane pokazala sam joj dlan da vidim šta će da mi kaže. Ono što je mene prevashodno zanimalo jeste zdravlje i posao, pa me je tako odmah u startu oduševila svojim predviđanjima. Uzela mi je dlan i na osnovu linija na njemu govorila mi je da ću živeti dugo, više od 96 godina, i da neću imati velikih problema u životu. Rekla mi je da ću imati sitnih zdravstvenih problema, ali da ću sve uspeti da rešim - otkriva Milica, koju je gatara zaintrigirala, pa je odlučila da se dublje pozabavi njenim proročanstvom.

- Kada mi je uzela datum i vreme rođenja, tu je nešto sabirala i oduzimala i onda je počela da mi priča o karijeri. Rekla mi je da ću imati blistavu karijeru i da ću biti najveća zvezda na Balkanu. Kada mi je ovo saopštila, počela sam da se smejem na sav glas jer sam mislila da se šali sa mnom. Ostavila me je u šoku jer nije znala ni da se bavim pevanjem, niti kako se zovem i šta radim. Bila sam potpuno iznenađena da neko samo na osnovu mog dlana i podataka o rođenju zna sve o meni, od toga da se bavim pevanjem, pa do nekih stvari iz mog privatnog života za koje nisam mogla da verujem da može da zna. Tada sam shvatila da žena stvarno proriče sudbinu i stekla sam poverenje - kaže Milica, koja tvrdi da Kubanku nije pitala kada će i za koga da se uda, ili možda samo nije želela da nam otkrije.

Milica na Kubi ne samo da je saznala šta je čeka u budućnosti već se i dobro zabavljala. Ona je tamo pobedila u tverkovaju, na čemu su joj čestitali i profesionalni igrači, a onda su je zamolili da im zapeva. Inače, Milica će po povratku u Beograd vredno raditi na novim pesmama i nakon singla „Cure privode” će pre leta izbaciti novi hit.

2020 © - Vesti online