Sreda 01.02.2017.
15:28
Vestionline, Tanjug

"Odlazak u SAD bio je pun pogodak"

A. Čukić - Vesti
Selektor kaže da je bilo koristi od gostovanja u San Dijegu gde su za Srbiju igrali "trećepozivci"

- Utakmica protiv SAD bila je pun pogodak i nastavak programa za igrače iz naše lige. Moram da ih pohvalim za odnos prema dresu, stekli su iskustvo i videli šta znači visok nivo. Za poziv u A reprezentaciju potreban im je internacionalni nivo, a to ne mogu da imaju igranjem samo u Superligi. Svakako sam zadovoljan nastupom u SAD, sve su ispunili - rekao je Muslin na konferenciji za medije u prostorijama FSS na Terazijama.

On je naveo da je igračima teško da napreduju u Superligi jer nema potrebnih uslova, poput infrastrukture i jakih utakmica svakog vikenda.

-Nažalost, Superliga nije toliko jaka, ali postoji mnogo talenata. Problem je i što nema iskustva jer klubovi ne igraju evropska takmičenja. Svi koji su u A timu su iz inostranstva.

Muslin je izrazio zadovoljstvo što su članovi A tima Branislav Ivanović, Luka Milivojević i Lazar Marković promenili sredine u zimskom prelaznom roku.

- Razgovarao sam sa Ivanovićem tri dana pre potpisa za Zenit, tada mi je rekao da napušta Čelsi. Mislim da je napravio pravi potez za njega i reprezentaciju, pošto će biti standardan u Rusiji. Slično mislim i za Milivojevića i Markovića, Luka ide u znatno jaču ligu, a Lazar će ponovo imati minute - zaključio je Muslin.

2024 © - Vesti online