Četvrtak 02.02.2017.
02:30
Vestionline, zadovoljna.hr

Greške u krevetu koje mnogi muškarci prave, a ne bi smeli

wallpino.com
Pažljivo osluškujte i pratite šta je to što uzbuđuje vašu partnerku

1. Tihi igrač

Začuđujući broj muškaraca je prilično tih tokom odnosa, a zbog toga partnerke počnu da se osećaju udaljeno. Niko ne očekuje gromoglasne uzvike, ali senzualno uzdisanje pokazuje da partner uživa u seksu i nije ga strah da to i pokaže.

2. Brza predigra

Nije tajna da muškarci predigru vole da odrade "na brzaka" i što pre pređu na konkretan odnos. Međutim, predigra je jako važna za istinsko uzbuđenje žene koja želi što više poljubaca, dodira, zagrljala i malih vrućih igrica pre penetracije. Prema Kama Sutri, predigra je ključna za uspešan seksualni odnos, a uključuje fizičke i verbalne elemente. 

3. Fokusiranost na jedan deo tela

Koncentrisanje na samo jedan deo tela oduzima uzbuđenje i spontanost iz seksualnog odnosa. 

4. Izostanak nežnosti 

Posle strastvene igre svaka žena voli i malo nežnosti, ali muškarci to izbegavaju. Zagrljaj i nežan dodir nakon seksa zapravo pojačava utisak muževnosti, suprotno mišljenju muškaraca. 

5. Nespretni prsti

Penetracija prstima je čest oblik predigre, ali muškarci često znaju izgubiti kontrolu u toj situaciji. Ne prate neverbalne znake svoje partnerke i ne vode računa o tome prija li joj ovaj način predigre, pa u pravom trenutku ne smanjuju tempo ili snagu dodira.

6. Pregruba stimulacija

Za žene je klitoralna stimulacija velik izvor užitka, a za mnoge snažniji i od same penetracije. Stoga muškarci ne bi trebalo da zaboravljaju na ovo maleno vrelo užitka. Takođe, ne bi smeli da vrše preterani pritisak, jer je klitoris izuzetno osetljiv. 

7. Usredsređenost na G-tačku

Još jedna poznata tačka ženskog užitka muškarcima je često prava opsesija pa u želji da je nađu potpuno zanemare ostatak tela koje žudi za dodirom. 

2024 © - Vesti online