Ponedeljak 30.01.2017.
09:25
Vestionline

VIDEO: Sve su lepe, ali Iris je najlepša!

Tanjug/AP
Miss Univerzuma Iris Mitener

Mitener, koja je iz Lila na severu Francuske, izjavila je u obraćanju pre proglašenja kako bi joj bila čast da uopšte bude izabrana među prve tri najlepše dame.

U prvih 12 ušle su devojke iz: Kenije, Indonezije, SAD, Meksika, Perua, Paname, Kolumbije, Filipina, Kanade, Brazila, Francuske i Haitija. Devojka sa Tajlanda je bila 13. finalistkinja, a nju su izabrali gledaoci glasovima putem telefona i interneta.

Nova Mis Univerzuma godinu dana živeće u Njujorku, a za vreme mandata uz brojne nagrade koje uključuju garderobu, nakit, usluge stilista... dobijaće mesečnu platu i živeti u elitnom delu grada. Takođe, godinu dana će biti ambasadorka raznih kampanja, putovaće svetom, biti uzor mladim ženama i obavljati sve aktivnosti koje će pred nju stavi agencija WME/IMG.

Na pitanje da navede svoj najveći neuspeh i šta je iz njega naučila, Iris je odgovorila: "Doživela sam neuspeh nekoliko puta u životu. Ali kada padnete, bitno je da ustanete, probate ponovo i krenete dalje. Ovo je za mene prva šansa".

Krunu joj je predala Filipinka Pia Vurcbah.

Za prvu pratilju izabrana je Haićanka Rakel Pelisje (25) koja je preživela razarajući zemljotres 2010. godine, dok je Kolumbijka Andrea Tovar (23) proglašena drugom pratiljom.

Domaćin takmičenja je i ovaj put bio Stiv Harvi koji je prošle godine greškom proglasio Mis Kolumbije za pobednicu i izazvao veliku pometnju. Ovaj put se našalio na svoj račun i odjavio rečenicom: "Ja sam Stiv Harvi i ovaj put sam uradio to ispravno".

2024 © - Vesti online