Ponedeljak 30.01.2017.
00:18
Vestionline

Dođoh, videh, ne izgubih: Muslinovi "turisti" sačuvali mrežu u San Dijegu

fss.rs
"Reprezentativci Srbije" videli doskorašnji dom NFL ligaša San Dijego Čardžersa

U sunčanoj Kaliforniji, Muslinovi "turisti" sastavljeni od igrača iz Super lige Srbije ispunili su cilj, moći će da pričaju unucima da su nekada nosili dres sa državnim grbom i da nisu izgubili. Fudbalski savez Srbije je ovo dobro naplatio, a "orlovi" su imali lep izlet, "preko bare". Nekima je verovatno to bio prvi put da vide Ameriku. Pre meča, izabranici Slavoljuba Muslina družili su se sa našim zemljacima, viđene su srpske svetinje u Kaliforniji, što je pohvalno.

Da li je selektor Srbije video nekog novog igrača, koji bi mogao da bude kandidat za predstojeće kvalifikacije za Mundijal u Rusiji? Teško! Cilj opravdava sredstvo, FSS je dobro naplatio ovaj izlet, a iskusni stručnjak uzdaće se u stare snage za nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i svi se nadamo plasman na toliko željeni Mundijal u Rusiju.

Za Srbiju su igrali: Manojlović, Miletić, Maraš, Ćalasan, Plavšić, Ćirković, Panić, Paločević, Đokić, Gobeljić i Jovanović. U nastavku su igrali: Klisura, Simonović, Jevtović, Alivodić, Mrkić i Jovanović. Jedino rezervni čuvar mreže Čančarević nije ulazio u igru. Dobro zapamtite ove fudbalere, jer teško će neko od njih više ikada zaigrati za Srbiju. 

Podsetimo, prošle godine, naša reprezentacija sastavljena s konca i konopca je imala izlet u bogati Katar, kada su "orlovi" izgubili 3:0. Sad je bar izboren nerešeni ishod.

Samo se pitamo, čemu ovakvi susreti?

2024 © - Vesti online