Nedelja 29.01.2017.
18:02
Telegraf rs, Vestionline

Mladić koga je napao Marinko Rokvić saslušan u policiji

A. Čukić
Ne želi rijaliti šou (Foto: Ilustracija)

Iako se očekivalo da će Marinko Rokvić danas doći u policijsku stanicu Novi Beograd, zbog fizičkog napada na Agbabu i njegovu devojku, pevač se do poslepodnevnih časova nije pojavio.

Međutim, Ivan Agbaba kog je Marinko udario došao je u stanicu. Na licu mu se jasno videla povreda od Marinkovog udarca, a hodao je sa jednom štakom, s obzirom na to da je prilikom fizičkog sukoba sa Rokvićem povredio i desno koleno.

- Dali smo izjavu i u skladu sa odlukom tužilaštva i mi ćemo dalje postupati. Ja o njemu ne želim da kažem ništa loše, ne želimo od ovoga da pravimo rijaliti šou - rekao je Ivan Agbaba nakon saslušanja u policiji.

Marinko i njegova supruga u stanici se nisu pojavili do 16.30 časova. Međutim, kako je rečeno, s obzirom na to da je stanica otvorena 24 sata, oni u bilo koje vreme mogu doći kako bi dali svoj iskaz.

Podsetimo, Marinko je fizički napao Ivana Agbabu i njegovu devojku, u subotu 28. januara, u garaži tržnog centra “Delta Siti”, nakon verbalnog konflikta oko parking mesta. Marinko je tom prilikom udario Ivanovu devojku  da bi potom i njega udario pesnicom u glavu i raskrvario mu je arkadu i povredio koleno.

Marinko je nakon toga sa suprugom ušao u tržni centar, odakle se vratio na parking gde je prvo pristao da sačeka policiju. Ali, to nije učinio već je sa suprugom napustio lice mesta, dok je povređeni par sačekao policiju, a potom otišao u Urgentni centar gde su im lekari uradili sve potrebne preglede i sanirali povrede.

2020 © - Vesti online