Nedelja 29.01.2017.
15:34
Vestionline, KK Crvena zvezda

Zvezda bez tri prvotimca protiv Mornara

Tanjug
Nije bez šestorice, ali jeste bez trojice. Radonjić će morati da kombinuje protiv Mornara

Crnogorski predstavnik u ABA ligi, već je igralo ove sezone jedan meč u dvorani „Aleksandar Nikolić" sa crveno-belima, ali je on bio prijateljskog karaktera, pre početka takmičarske 2016-2017. U prvoj utakmici koja je odigrana u Baru, crveno-beli su slavili 71:59.

Ekipa Mornara stiže u Beograd nakon pobede u lokalnom derbiju protiv ekipe Budućnosti, a prema rečima trenera crveno-belih Dejana Radonjića, ekipu Crvene zvezde očekuje još jedan neugodan meč protiv dobre ekipe:

- Duel sa Mornarom nam dolazi posle njihove pobede nad ekipom Budućnosti, a nas ova utakmica čeka nakon žestokog ritma, četiri utakmice u samo osam dana, od toga tri evroligaška duela i vrlo napornih putovanja ka Tel Avivu, Laktašima i Vitoriji…Ekipa Mornara je od našeg prvog meča koji smo odigrali u Baru, značajno promenila tim, ostvarili su nekoliko važnih pobeda i doveli sebe u poziciju na tabeli koja zadovoljava njihove ambicije, a to je da izbegnu začelje tabele.

Prvi trener crveno-belih suočava se sa dosta kadrovskih problema pred ovaj meč:

- Igraćemo ovaj meč bez Jovića, najverovatnije i Kuzmića, od ranije je poznato da ni za ovu utakmicu nećemo moći da računamo na Dangubića, ali i sa tako sraćenom rotacijom, želimo da odigramo dobro pred našim navijačima.

Ognjen Dobrić je izneo svoja očekivanja pred duela sa Baranima:

- Izuzetno naporan ciklus je iza nas, ova tri dana do utakmice sa Mornarom iskoristili smo da se koliko-toliko osvežimo i treniramo. Veliki hendikep predstavljaće nam odsustvo nekoliko igrača na predstojećem duelu, ali naš cilj kao i uvek se zna, da odigramo dobru utakmicu, i da uz podršku naših navijača ostvarimo cilj, a to su bodovi.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mornar Bar igra se u ponedeljak od 18 sati, karte su puštene u prodaju u poslovnicama Eventima po standardnim cenama za utakmice ABA lige.

2024 © - Vesti online