Nedelja 29.01.2017.
08:51
blic.rs

Oglasio se i on: Evo šta Marinko Rokvić kaže o tuči

Vesti
Nije bilo tuče, samo guranja: Marinko Rokvić

Sada se oglasio i pevač, i u izjavi za "Blic" pokušao da objasni zbog čega je došlo do incidenta.

- Problem je nastao zbog parking mesta. Dečko koji je treblo da mi opere auto, našao mi je parking mesto i pozvao me da se parkiram. Međutim, ta devojka se isprečila tu i nije želela da se skloni. Zamolio sam je da se skloni, sačekao minut-dva, međutim ona je počela da udara po haubi. Hteo sam da izađem iz auta ali njen dečko je stao i blokirao mi vrata. Međutim, u jednom momentu sam uspeo da ga odgurnem vratima, izašao sam i tu je počelo guranje - rekao je Rokvić ekskluzivno za "Blic" i negirao da je devojci udario šamar.

Kako kaže pevač, oni su prvi počeli.

- Ona je skočila na mene kada smo nas dvojica počeli da se gužvamo, odgurnuo sam je verovatno, kakav šamar. Ona je skočila na mene. I sada vidim da su čitavu halabuku od toga napravili. On je iz gepeka izvadio neki štap i hteo je da me bije - rekao je pevač i dodao:

- Nisam zadobio povrede, ali bilo je guranja, obojica smo pali na beton - ispričao je pevač.

On je negirao negirao i pisanje pojedinih medija da je policija intervenisala:

- Nije došla policija. Ali oni su zvali i napravili su čitav haos. Kada je gužvenje bilo moja supruga i njegova devojka su pokušali da nas razdvoje. Nije bilo nikakve tuče, već samo guranja - zaključio je pevač.

2024 © - Vesti online