Subota 28.01.2017.
16:58
Vestionline

U Moskvi baš vole Srbe

Tanjug
Zamena za Teodosića mogla bi da stigen baš iz Beograda

Najboljem igraču “armejaca” na kraju sezone ističe ugovor sa ruskim velikanom, a plan mu je da karijeru nastavi u nekom od NBA klubova (najverovatnije Juti). Za to vreme u moskovskom klubu ne sede skrštenih ruku već uveliko tragaju za Teodosićevim naslednikom.

Prema saznanjima izraelskog novinara Davida Pika napravljen je spisak sa tri imena, od kojih su dvojica srpski reprezentativci. Navodno, prvi izbor je organizator igre Crvene zvezde Stefan Jović, koji je pod ugovorom sa crveno-belima pa bi Rusi morali da plate obeštećenje srpskom šampionu. Druga opcija je plej Anadolu Efesa Tomas Ertel, a treća Stefan Marković, koji ove godine igra odlično u Zenitu iz Sankt Peterburga, klubu koji je jedan od kandidata za osvajanje Evrokupa.

Jasno je da će se Zvezda teško odreći jednog od svojih najboljih igrača, pogotovo u godini kada će Beograd imati priliku da organizuje Fajnal-for Evrolige, ali sa druge strane poznato je da CSKA raspolaže praktično neograničenim budžetom i da će moći da pošalje ponudu koju je teško odbiti.

2024 © - Vesti online