Petak 27.01.2017.
11:11
Vestionline

Je l' to laže Velja bez portfelja: Slika ga pobija 100%

MUP Srbije
Ilićev automobil parkiran na mestu predviđenom za invalide

Saopštenje MUP-a Srbije prenosimo u celosti:

"Veštačenje vozila 'škoda superb' Velimira Ilića, koje je urađeno u jednom ovlašćenom servisu u Čačku, pokazalo je da je do pojave rascepa u predelu zadnje bočne strane leve viljuške došlo usled dejstva mehaničke sile i to odozdo prilikom kretanja vozila napred, a najverovatnije usled naleganja automobila na čvrstu podlogu.

Takođe, veštačenjem je utvrđeno da je tom prilikom došlo do nastanka inicijalnog oštećenja, koje se tokom perioda eksploatacije vozila, a usled naprezanja tog dela, proširilo na sadašnje stanje.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je u više navrata pokušalo da kontaktira Velimira Ilića, kako direktno, tako i preko advokata, kako bi ga obavestilo da može da preuzme svoje vozilo. Međutim, on se na pozive policije do sada nije odazvao.

Zarad istinitog informisanja javnosti i odbacivanja netačnih tvrdnji Velimira Ilića da postoje svedoci koji kažu da njegov auto nije bio parkiran na mestu predviđenom za invalide, Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljuje i fotografiju vozila pre nego što je uklonjeno zbog nepropisnog parkiranja".

2024 © - Vesti online