Petak 27.01.2017.
10:33
alo.rs, Vestionline

Maca Diskrecija: Mama zna da sam prostitutka!

youtube.com/Sha Fontana
Maca Diskrecija

Osim što javno priznaje da je prostitutka, ona kaže da se ne boji zatvora, iako je njen "posao" u našoj zemlji nezakonit. Maca ističe da joj je majka najveća podrška u pohodu na novac.

- Članovi moje porodice, ujedno i moja majka Enesa, podržavaju me u odluci da se bavim prostitucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše - ostavila je bez teksta ovom izjavom bivša učesnica rijaliti šoua "Parovi" i pokušala da objasni zašto ne živi od pevanja, pošto je zagazila u te vode nakon slave koju je stekla u rijalitiju, prenosi tabloid "Alo!".

Kako je već pričala, Maca za seks sa jednim muškarcem traži 500 evra, a za grupne igrarije traži 1.000. Ukoliko njeni klijenti zahtevaju od nje neke perverzije, to naplaćuje dodatno i spava za novac isključivo sa muškarcima. Kako je rekla, do sada joj seksualne usluge nisu tražile žene, a na to ne bi ni pristala.

- Novac koji sam zaradila boraveći u rijalitiju, a koji sam htela da uložim u karijeru, dala sam mojima da otplate dug, pa sam zapostavila pevanje, ali biće i toga, nadam se. Ne odustajem od namere da se bavim pevanjem. U "Parove" ne bih ponovo, sada mi je želja da uđem u "Farmu" - kaže Maca, koja iako zna da u Srbiji bavljenje prostitucijom nije legalan posao, tvrdi da ima "jaka leđa", pa se ne boji da će završiti iza rešetaka.

- Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog ku*vanja neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne - tvrdi Diskrecija, koja očigledno više nije diskretna, već konkretna.

- Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju seksa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone - parfeme, veš, nakit - pohvalila se starleta poreklom iz Tuzle koja trenutno živi i radi u Beogradu.

2024 © - Vesti online