Četvrtak 26.01.2017.
18:01
Lj. I. - Vesti

Blistav uspeh Er Srbije

A. Čukić
Tekst Uspešno pokrenuti letovi za Njujork

Nagrade za aviokompanije su uspostavljene 1974. godine i privlače stotine nominacija za avioprevoznike svake godine.

Urednički tim "Er transport vorlda" odabrao je srpsku aviokompaniju zbog izvanrednog napretka tokom poslednje tri godine. Najveći uspeh je ostvaren u junu 2016. godine, pokretanjem direktnih letova za Njujork, čime je Er Srbija postala jedina aviokompanija u jugoistočnoj Evropi koja nudi transatlantske letove za SAD.

- Priča o Er Srbiji veoma je upečatljiva, posebno od prošlogodišnjeg pokretanja direktnih letova za Njujork, oživljavanja stare vazdušne veze i unošenja novog života u tržište koje je bilo izgubljeno duže od dve decenije. Čestitam timu Er Srbije na njegovim dostignućima - navela je glavna i odgovorna urednica Karen Voker.

Predsednik Nadzornog odbora Er Srbije, gradonačelnik Beograda Siniša Mali ocenio je da dobijanje ove nagrade pokazuje da Er Srbija ispunjava svoje ciljeve da postane vodeća aviokompanija u regionu, ali i više od toga - da pozicionira aviokompaniju na globalnom nivou.

- Poslednje tri godine bile su neverovatno putovanje za Er Srbiju i njene zaposlene, i ponosni smo što vidimo da se naš napredak prepoznaje na ovom nivou - rekao je Mali.

Kondić zadovoljan

Izvršni direktor Er Srbije Dane Kondić podsetio je na to da su letovi za SAD bili cilj kompanije od prvog dana i da je dobijena nagrada priznanje za veliku posvećenost u ostvarivanju te namere.

2024 © - Vesti online