Četvrtak 26.01.2017.
10:02
alo.rs, Vestionline

"Volim da vidim koleginice koje to rade bolje od mene"

Vesti
Tanja Savić je priznala da, iako je smerna, voli da gleda druge žene kad su u "seksi" izdanju

Ona je, ipak, u novom spotu promovisala drugačiji, izazovniji imidž, ali tvrdi da su grudi i noge, koje je sada otkrila, najviše što će javnost videti kada je njeno telo u pitanju.

- Uvek sam bila umerena. Ovog puta, u novom spotu, pokazala sam samo noge i grudi. Nisam, doduše, primetila da to nešto mnogo bode oči ljudima. Svakako da je za razliku od ranijih spotova i ovo mnogo! Ja sam već jednom rekla, da ne mislim da bi mi nešto mnogo pomoglo u karijeri da sam se više skidala - priča Tanja.

Međutim, onda je nastavila svoje izlaganje i rekla da voli da gleda koleginice koje to rade.

- Volim da vidim koleginice koje to rade bolje od mene. Volim da vidim zgodnu provokativnu ženu, ali sebe ne mogu tako da zamislim. Eto, u ovoj haljini se osećam seksi, ne treba mi da se skinem - kaže Tanja i odlučno tvrdi da nikada ne bi, kao što su neke njene koleginice već radile, izbacila u javnost svoje privatne video-klipove.

Ona čak insistira na tome da to nikad nije radila i da ne osvežava na taj način brak sa suprugom Dušanom.

- Nisam ja taj tip. Ne bih to sebi nikada dozvolila... Mi se ne snimamo. Eto, izbacila sam grudi u prvi plan u spotu i to je to što se seksi scena tiče - odlučna je Tanja. 

2024 © - Vesti online