Sreda 25.01.2017.
15:18
Tanjug, Vestionline

Šta kaže Radonjić pred duel sa Panatinaikosom?

Tanjug
Paklen ritam, ali se na muci poznaju junaci: Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde

- Najzadovoljniji sam načinom na koji smo odigrali u Vitoriji i tu se završava svaka analiza. Opterećenje koje imamo nije naivno, a nije vezano za teren... Bez spavanja smo stigli u Beograd, a čeka nas težak meč protiv Panatinaikosa. Pokušaćemo da smanjimo taj uticaj, trudićemo se da što spremniji dočekamo meč i dođemo do pobede - rekao je Radonjić.

On je podsetio da je PAO višestruki prvak Evrope i da će njegov tim morati da odigra na istom nivou kao u prethodnim utakmicama, čak i višem zbog opterećenja putovanja.

- Panatinaikos godinama unazad pokušava da se ponovo popne na vrh. I u ovom prelaznom roku bili su vrlo aktivni, doveli odlične igrače, a kvalitet su potvrdili u Atini kada su nas nadigrali. Sada su još jači za oporavljenog Džejmsa i novajlije Gebrijela i Ðentilea. Iscedićemo posle atom snage da slavimo - istakao je crnogorski stručnjak.

On je dodao da je bilo i većih pritisaka uoči mečeva i dodao da ekipa ne osrća dodatnu tenziju.

- Biće mnogo važnijih mečeva ove sezone od Panatinaikosa. Ne znam ko oseća tenziju, nema nikakve razlike kao kada smo počeli ovu sezonu. Želje, snovi i sve ostalo neka se sanjaju, navijači neka razmišljaju navijački, a videćemo šta je realno - istakao je trener Zvezde, uz konstataciju da je normalno da su karte za duel sa Atinjanima planule za samo 15 minuta.

Crnogorski trener izbegao je da priča o mogućem plasmanu u top 8.

- Dobro je što pobeđujemo. Pre početka sezone pričalo se na jedan način, sada je drugačije. Ima još mnogo da se igra i ne bih da ulazim u analize, dok se ne završi regularni deo - naveo je Radonjić i dodao da će Nemanja Dangubić, zbog povrede protiv Makabija, pauzirati najverovatnije još oko sedam dana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online