Sreda 25.01.2017.
15:04
alo.rs, Vestionline

Nikolija i Relja napravili skandal u avionu: Izbacili ih iz biznis klase

Instagram/nikki_nicole_
Platili ekonomsku, a zauzeli biznis klasu: Nikolija i Relja

Naime, oni su, kupili karte za jefitiniju klasu, ali su po ulasku u avion otišli i opušteno seli u skuplju, biznis-klasu. Kada su ih članovi posade zamolili da se premeste, oni su dramili, pa je neprijatna situacija potrajala.

- Svi mi koji smo se tog dana vraćali iz Ciriha u Beograd letom švajcarske kompanije morali smo da slušamo kako se Nikolija i Relja raspravljaju tokom samog ukrcavanja. Prvo, kada su ušlli u avion, seli su u biznis-klasu. Verovatno su videli prazna mesta, pa su poželeli da sede na tim mestima, iako za to nisu platili. Nakon što su seli i smestili se, došla je stjuardesa, koja ih je zamolila da pređu na svoja mesta u ekonomskoj klasi - otkriva lista "Alo!", koji se našao na istom letu.

- Čak ni nakon što im je članica posade ljubazno objasnila da ne mogu da sede na mestima koja nisu platili, oni su nastavili da se raspravljaju i ubeđuju želeći da ostanu na skupljim sedištima. Pričali su da tu niko ne sedi, pa pitali zašto ne bi oni. Nakon što im je stjuardesa ljubazno objasnila da avion neće poleteti dok svi putnici ne budu na svojim mestima, oni su pristali da se vrate u ekonomsku klasu. Potrajalo je to ubeđivanje i raspravljanje, pa su svi putnici počeli da komentarišu njihovo ponašanje - priča izvor i dodaje da, čak i kad su seli na svoja jeftinija mesta, nisu prestali da se svađaju sa stjuardesom, koja je samo radila svoj posao.

2024 © - Vesti online