Utorak 24.01.2017.
20:59
Vestionline, Alo.rs

Otvoren konkurs: Popularna voditeljka traži bogatog muža

N. Đurović
Nju samo imućni mogu da osvoje: Snežana Dakić

Kako je za"Alo!” ispričala, nju danas može da osvoji samo muškarac koji je imućan, ali mora da poseduje brojne osobine kako bi samouvereno mogao da stoji uz nju.

"Dolče Gabana" je kriv za moje polomljeno rame

Atraktivna voditeljka nedavno je doživela povredu ramena, kada je pala u jednom restoranu, a sve zbog loših čizmi poznate svetske marke koje su imale lošu postavu.

- Pala sam na parket u jednom restoranu, a sve zbog toga što su flekice na čižmama "Dolče Gabana" bile loše. Da su makar čizme bile neke jeftine, pa da čovek očekuje nešto ovako. U trenutku kada sam tokom pada htela da se dočekam na ruke, izvila sam se i pri padu doživela frakturu ramena - objašnjava Snežana, koja redovno ide na terapije.

- Iskrena da budem, stvarno me dugo nije osvojio nijedan muškarac. Privlači me kada je muškarac moćan, imućan, šarmantan i da bude profesionalno ostvaren, ali pre svega toga mora da mi se dopadne fizički. Pošto sam imućna žena, svakako se neću zabavljati sa nekim ko nije poslovno ostvaren, jer je to nužno da bismo mogli da pariramo jedan drugom - kaže Snežana i poručuje da će konkurs biti javni.

- Ovog trenutka sam slobodna i konkurs je otvoren. Neka pobedi najbolji, a fotografije neka šalju na adresu vaše redakcije, pa ćemo se nekako dogovoriti - uz osmeh poručuje Snežana.

Na pitanje zašto je sama i kako to da se posle razvoda od Vladimira Mikića nije skrasila, Snežana objašnjava.

2024 © - Vesti online