Sreda 25.01.2017.
02:13
Vestionline

Kada čuju šifru "Bosanski problem", agenti znaju da Tramp i Melanija imaju seks

Reuters
"Bosansko pitanje" postaje uzavrelo u Beloj kući: Donald i Melanija Tramp

Za sve što će Tramp raditi u, i izvan Bele kuće, Tajna služba ima šifre, a sudeći po Hafington postu, seks šifra je "bosanski problem". Kao što se da pretpostaviti, Otpadnik je Donald, a Renesansa je njegova supruga Melanija.

Tramp nije smislio ovu šifru, već njegov prethodnik Obama, koji je pre osam godina užem krugu savetnika dao do znanja da mogu da očekuju da će on i Mišel tada voditi ljubav u Beloj kući.

- Nije rekao da će sigurno voditi ljubav, ali to nije isključeno. Nije isključena ni mogućnost da će ispunjavati bračne dužnosti više nego jednom - rekao je Obamin bliski saradnik.

Obama je očigledno bio svestan da ne može da se bori protiv svog seksualnog nagona, pa bi tim rečima dao Mišel jasno do znanja šta želi.

Tokom 19. veka bilo je normalno da predsednički par vodi ljubav u Beloj kući, ali s vremenom je ta praksa postala ređa. Poslednji predsednik koji je redovno vodio ljubav bio je Kalvin Kulidž, čiji je seksualni život sa suprugom postao intenzivniji pošto im je umro mlađi sin.

Ako bi Donald i Melanija krenuli da razgovaraju o "Bosni", iako nije jasno zašto bi to činili, agenti će morati da "razmatraju bosansko pitanje".

Kako piše Hafington Post, bosanske vlasti nisu bile raspoložene za komentarisanje "bosanskog problema".

2024 © - Vesti online