Utorak 24.01.2017.
16:32
Vestionline

Beker nije isključio mogućnost da opet bude Novakov trener

Reuters
Ko zna, možda im se putevi opet ukrste: Novak Đoković i Boris Beker

- I dalje imam velika očekivanja od Novaka. Samo mora da se ponovo usredsredi na tenis. Njemu tenis mora da bude prioritet i verujem da će tako biti. Ljudi ne shvataju koliko je teško osvojiti jedan Grend slem. A, Đoković je u jednom momentu bio šampion sva četiri najveća turnira. Ispunio je svoj san i jasno da je posle toga malo izgoreo, da su mu misli odlutale od terena, da je više bio sa porodicom. On je čovek sa ogromim srcem - rekao je Beker za "Eurosport", mediji za koji radi kao stručni konsultant sa Australijan opena.

Beker nije isključio mogućnost da opet bude deo stručnog štaba našeg asa.

- Ja ću mu zauvek biti prijatelj i uvek ću biti na njegovoj strani. Mi imamo i dalje odličan odnos. Mnogo sam naučio za vreme dok sam bio Novakov trener. Ranije sam mislio da dobro poznajem današnji tenis, ali pokazalo se da nije bilo tako sve dok nisam počeo da sarađujem sa njim. Stekao sam potpuno novo iskustvo. Videćemo šta će budućnost doneti.

On smatra da je sada Endi Marej pod velikim pritiskom i da je pao već na prvom stepeniku, Australijan openu.

- Mislim da je Endi mnogo naučio od Novaka i zbog toga je bio mnogo bolji igrač u drugom delu prošle godine nego pre toga. Ali, postao je broj jedan na ATP listi i videli ste šta se desilo u Melburnu. Ovo je potpuno nova situacija za njega, novi svet, drugačiji pritisak. Zbog toga bi trebalo još više da cenimo Đokovića, koliko je dugo bio svetskih broj 1. Drugačiji su vetrovi kada si na vrhu - zaključio je Beker.

2024 © - Vesti online