Četvrtak 24.06.2010.
12:52
Blic.rs

Adrijana Lima u toplesu

Na fotografijama, koje je snimio jedan od najpoznatijih modnih fotografa današnjice Mario Sorenti, Adrijana na sebi ima samo "Diorov" kardigan kojim je ogrnuta, čipkasti donji veš, haltere i svetloplave samodržeće čarape.

Ono što naslovnicu španskog izdanja magazina "V" čini još provokativnijom je to što Adrijana u erotičnoj pozi u rukama drži slovo "V", koje joj pokriva grudi.

Inače, Adrijana se na naslovnici našla kao jedna od 50 ljudi sa najseksepilnijim telom na svetu, a ovo izdanje časopisa od srede se prodaje u Španiji, Portoriku, Brazilu, Argentini, Meksiku, Portugalu i američkim gradovima Njujork, Los Anđeles i Majami.

Od kako se sa suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem i sedmomesečnom ćerkicom Valentinom preselila u Madrid, Adrijana ne prestaje da intrigira španske medije, koji se utrkuju ko će je pre staviti na naslovnicu.


Bračni par Lima-Jarić se tako nedavno našao i na duplerici španskog izdanja magazina "Vogue", a španski mediji su oduševljeni Adrijaninom prirodnošću, šarmom i lepotom.

Podsetimo, magazin "Forbs" je na svojoj prošloj listi najbolje plaćenih modela Limu svrstao na visoko četvrto mesto sa godišnjom zaradom od 7,5 miliona dolara.

2024 © - Vesti online