Nedelja 22.01.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Privatna arhiva

Na svet stigao i Bogdan

 

Privatna arhiva
U srcu dobrotvora: Mlađani Filići

U prilog tome govori i novopristigli prilog dobrotvora sa dalekog kontinenta za mališane Jasmine i Radojice Filić iz Pčelica kod Kragujevca. Novčani dar od 100 dolara poslali su im mladi fudbaleri fudbalskog kluba Jedinstvo - Islam Grčki iz Liverpula.

"Nadamo se da će Filićima nova godina doneti dobro zdravlje, mnogo sreće i zdravlja u njihov dom. Želimo im sve najlepše i nadamo se da će od ovog dara roditelji obradovati dečicu nekim lepim poklonima "- pisalo je između ostalog u pismu dobrotvora iz daleka pristiglim zajedno sa donacijom.

Ne časeći časa, novac je ubrzo prosleđen na adresu Filića, koji ih je mnogo obradovao. Tada smo saznali da iako u nezavršenoj kući porodice Filić mnogo toga nedostaje hrane, struje i vode, ljubavi ima na pretek. U prilog tome govori i to da su Filići bogatiji za još jednog člana, sina Bogdana.

- Pre nekoliko dana stigao nam je novi član porodice. Presrećni smo. Potrudićemo se da ispunimo želju naših dobrotvora i kupimo deci nešto što budu poželeli. Hvala od srca tim dobrim ljudima što su nas se setili. Mnogo su nas obradovali. Kod nas u suštini nema ništa novo. Borimo se kako znamo i umemo za ono najosnovnije, ali su nam deca zdrava što je najvažnije. Oni su nam najveće bogatstvo - rekao je ponosni otac Radojica Filić.

Dobre želje

Najstarija ćerka Teodora (11), Arsenije (10), Danilo (8), Anastasija (7), Sofija (6), Vasilije (4,5), Filip (3), Simonida (2) i beba Bogdan, možda još ne znaju reći hvala, ali se u njihovo ime "Vesti" zahvaljuju vršnjacima iz daleka, čijim porodicama želimo mnogo zdravlja, ljubavi i sreće.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online