Ponedeljak 23.01.2017.
02:30
mondo.rs, Vestionline

Srpkinje: Dobre cice ali težak je put do njihovog srca

facebook.com/Srpkinje
Ko god dođe u Srbiju, prva stvar koja ga očara su žene

Srpkinje su dobre ribe

Zamislite ih kao mešavinu mediteranskog i slovenskog tipa. Većina ih ima slovenske crte lica i građu, ali su im kose i oči smeđe. Iz mog iskustva, među najlepšima su u Evropi, ako isključimo devojke iz Baltičkih zemalja, a daleko su lepše od Ukrajinki i Poljakinja, piše na blogu rebornmasculinity.com.

Osnovna razlika između njih i devojaka iz Istočne Evrope je što su mnogo strastvenije. Teško da ćete u Srbiji naići na "ledene kraljice". Temperament im je bliži španskom, iako su u početku stidljive. Moj utisak je recimo "Brazilke Istočne Evrope".

Nisu izgubile ženstvenost

Sve u svemu, Srpkinje su veoma ženstvene. U poređenju sa ženama iz drugih evropskih zemalja, svesne su uloge žene u društvu i u braku.

Trebalo bi da imate u vidu da su Srbi generalno prilično negativni prema ideji feminizma. Opšte je uverenje da ako ste feministkinja, morate biti debeli, ružni i seksualno frustrirani. Dakle, čak i žene koje su donekle feministkinje, o tome neće previše često pričati u javnosti.

Žene definitivno nisu tako "lake" kao u Americi ili Skandinaviji. Ovo nije zemlja u koju idete da biste lupili još koju "recku".

Raj je i preko dana

Prvih par dana koje sam proveo u šetnji beogradskim ulicama bili su neverovatni. Bilo je toliko lepotica oko mene, da sam imao utisak da sam na drugoj planeti. 

Većina devojaka kojima sam prišao na ulici bile su jako slatke i stidljive u prvom trenutku.

Stranci

Odvesti ženu u krevet, ako ste stranac u Srbiji nije ni izbliza tako jednostavno kao u Kini, na primer. Ali, žene u Srbiji misle da je njihova zemlja dosadna, i vole da slušaju o drugim zemljama. Tako da je svakako plus ako ste iz Amerike, Australije, Irske, Španije, Rusije... Jer one žele da iskuse nešto novo i drugačije.

Dva tipa žena u Srbiji

Ako bih morao žene u Srbiji da podelim u dve grupe, to bi bila podela na one koje slušaju domaću muziku i one koje slušaju stranu muziku. Ribe koje vole lokalnu muziku pod nazivom turbo-folk (podžanr narodne muzike sa plesnim i pop elementima specifičnim za Srbiju), generalno više piju i okrenute su hedonizmu. 

S druge strane, imate devojke koje slušaju zapadnu muziku, generalno su otvorenije prema strancima i upoznavanju drugih kultura, vole da putuju i istražuju... 

Ako pokažete poštovanje prema srpskoj kulturi, imaćete bolje šanse

Srbija ima bogatu istoriju. Ali, za početak, biće dovoljno da naučite koju reč na srpskom, jer će vas devojke često pitati upravo to - da li znate da kažete nešto na srpskom. Toplo preporučujem psovke. Kad to izgovorite stranim akcentom, smeh je zagarantovan. A ako opsujete i devojka se uvredi, uvek možete da kažete da ste mislili da to znači "hvala" i da vas je prevario prijatelj koji vas je naučio tome.

Društveni krug i status

Ovo je najveća prepreka sa kojom se suoči stranac. Ako nemate s kim u klub, nađite društvo što pre. Ako dodate devojku na Fejsu, bolje bi bilo da već imate mnogo prijatelja iz Srbije i Beograda koji komentarišu i lajkuju ono što objavljujete na profilu. Možda ćete i kao "soler" imati nekog uspeha, ali bićete odbijeni u 9 od 10 slučajeva.

Konkurencija - muškarci iz Srbije

Ako ste odlučni u nameri da devojku iz Srbije odvedete u krevet, moraćete da se "takmičite" sa visokim, mišićavim lokalnim frajerima. Stranci ih često doživljavaju kao "alfa tipove" i potencijalnu pretnju. 

Budite spremni na "odbij" štit

U noćnim klubovima, zgodne devojke često imaju taj "odbij" stav. Ali, taj "ne prilazi" izraz lica je samo maska. Nakon što sam posmatrao šta rade "lokalni" momci, promenio sam pristup i prilazio samouvereno i dominantno. Momci iz Srbije taj stav potpuno ignorišu, ili ismevaju devojke koje ga imaju, i to obično upali.

Žene etiketiraju druge žene

U Srbiji ima dosta predrasuda. Mnogi muškarci će za devojku koja, recimo, nosi nešto vrlo kratko, pretpostaviti da je "laka ženska". A ako se ispostavi da je devojka nekad imala vezu za jednu noć, stvari postaju još gore. Kres šeme nisu uobičajene u Srbiji. I to je jedna od najvećih razlika između Srpkinja i Amerikanki.

Sponzoruše

Mnogo je devojaka koje traže "sponzore". One samo žele da drugi misle da žive luksuznim životom, žele status i žude za onim što će im to omogućiti. 

Dakle, devojke čiji roditelji nemaju novca, vole da se dogovore sa bogatim momcima da im oni kupuju tašne, cipele, garderobu, voze ih u dobrim kolima, u zamenu za seks, a ponekad čak i u zamenu za "ljubav". Prepoznaćete ih na prvi pogled: dobre ribe, savršeno obučene, sa konstantnim, arogantnim "odbij" izrazom lica. Njih ne preporučujem. 

Zaključak

Sve u svemu, ako je ideja samo da što više devojaka odvučete u krevet dok ste na odmoru u nekoj zemlji, Srbija nije baš najbolja destinacija. Moraćete da se suočite sa mnogo prepreka. Između ostalog i sa činjenicom da se veze za jednu noć generalno smatraju neprihvatljivim.

Ali, žene u Srbiji su stvarno prelepe. Ako vas put nanese na Balkan, zaustavite se u Beogradu na nekoliko dana. Ljudi u Srbiji imaju odličnu hranu, piju mnogo i ljubazni su i gostoljubivi. I sigurno ćete se sjajno provesti.

2024 © - Vesti online