Nedelja 22.01.2017.
09:31
alo.rs, Vestionline

Nepristojna ponuda: Kinez nudi Milici 200.000 dolara da joj uzme "nevinost"

youtube.com/Milica Pavlovic
Milica Pavlović je svojim izgledom zavela Kinu

Alo je došao u posed poruke koju je izvesni Zang poslao našoj pevačici.

Uz pregršt pohvala za njen rad i izgled, on joj je ponudio pozamašnu sumu novca samo da provede noć sa njim.

- Ćao, Milice. Čuo sam za tebe pošto se o tebi piše ovde u Kini. Piše se mnogo o tvojoj karijeri, ali ja sam oduševljen koliko si ti seksi. Ono što me posebno zainteresovalo jeste činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost. Pronašao sam te ovde na Instagramu i zaista mi se dopadaju tvoje fotografije, toliko si lepa i seksi. Fenomenalna si. Dolazim iz veoma imućne porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvredim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovde i shvatićeš da sam ozbiljan. Čekaću tvoj odgovor. Puno pozdrava ti šaljem iz Šangaja - stoji u ponudi uz potpis bogatog Kineza.

Naravno, Milica nije ostala ravnodušna na ovu poruku, već se slatko namsejala i poručila da je takve poruke zabavljaju.

- Poslednjih dana su mi profili na društvenim mrežama zatrpani porukama sa svih strana i ja to ne stižem da pogledam, ali mi je moj tim pokazao tu poruku. Šta da kažem, dobro sam se nasmejala i verujem da je reč o tome da se neko dobro našalio. Ljudi na društvenim mrežama imaju slobodu da napišu i kažu šta god da požele i često to prevazilazi granice normale i pristojnosti, ja sam naučila da takve stvari potpuno ignorišem za sve ove godine na javnoj sceni - kaže Milica.

Na pitanje novinara da li je ipak pogledala profil bogatog Kineza i da li mu je odgovorila, Milica je bila kategorična.

- Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak i da uopšte odgovorim na takve poruke - kaže seksi senjorita, koja je nedavno izdala novi album "Boginja".

2024 © - Vesti online